|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 11:02
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
Autor |
Wiadomość |
lolo49 |
#363783 Wysłany:
10 Maj 2010, 21:13; Temat postu: stuki w kolumnie |
|
 |
Forumowicz |
|
Mam problem. W czasie pełnego obrotu kierownicą mam takie stuki jakby klepał jakiś przekażnik, są to 4 pyknięcia wydobywające się z kolumny kierowniczej, bez względu na to czy samochód jest w ruchu czy też na postoju. Podejrzewam, że coś stało się z którymś przełączników chyba od kierunkowskazu lub od automatu wyłączjącego kirunkowskaz czy ktoś może mi coś doradzić. Zaznaczam że wszystkie funkcie samochodu są sprawne - działają migacze , załączenie świateł oraz wycieraczki .Dzięki z góry za pomoc. lolo
|
|
Góra |
|
 |
|
|
marioskarpa |
#363784 Wysłany:
10 Maj 2010, 21:18; Temat postu: |
|
 |
GPS |
 |
Imię: mario
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.9 85KM JTD
Paliwo: ON
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Miasto Królów Polskich Rejestracja: 07 Lis 2008, Posty: 2783 Pomógł: 2
|
to kierunkowskaz nie odbija po zalaczeniu?
_________________ Była biała kropka mk2 1.2 jest niebieska szybsza kropka jtd 
check >> topic12808-925.html << check
|
|
Góra |
|
 |
lolo49 |
#364295 Wysłany:
12 Maj 2010, 18:23; Temat postu: |
|
 |
Forumowicz |
|
Dzięki za pomoc,ale temat już zamykam. Udało mi się usterkę usunąć w prosty sposób a mianowicie skręciłem koła w prawo do oporu, a kierunkowskaz włączyłem w lewo i przytrzymałem go na siłę po czym kręciłewm kołem kierownicy potem zrobiłem całą operacę w odwrotnym kierunku coś popykało i zatrybiło.Wszystko jest teraz okey.
|
|
Góra |
|
 |
technosound |
#364749 Wysłany:
14 Maj 2010, 08:11; Temat postu: |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Miejscowość: Tychy Rejestracja: 30 Lip 2009, Posty: 32
|
lolo49 napisał(a): Dzięki za pomoc,ale temat już zamykam. Udało mi się usterkę usunąć w prosty sposób a mianowicie skręciłem koła w prawo do oporu, a kierunkowskaz włączyłem w lewo i przytrzymałem go na siłę po czym kręciłewm kołem kierownicy potem zrobiłem całą operacę w odwrotnym kierunku coś popykało i zatrybiło.Wszystko jest teraz okey.
żeby później Ci bardziej nie "popykało" i nie zabrakło kierunków i świateł 
_________________ Music is My Extasy :]
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ 4 posty(ów) ] |
|
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|