| Autor |
Wiadomość |
Grzegorz1976
Ekstremista

Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 432
Tematy: 23 Skąd: Katowice
|
| karol_mail napisał: |
| Dzióbel nie wysilaj się oni nigdy tego nie zrozumieją. Dla mnie to podejrzane... Pewnie pochodzą z klanu moherowych beretów, z kółka wyborców PiS i LPR Technika, nowinki i nowości to beee I tak cud, że nauczyli się chodzić. |
Kolego dyskutować możesz ale coś mi się zdaje że próbujesz obrażać część forumowiczów. DOROŚNIJ! |
_________________ Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE!
Proszę nie podrabiać avatarka z Alem - byłem pierwszy !
GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony |
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
karol_mail
Puntomaniak

Imię: Karol
Dni na forum: 283
Tematy: 8 Skąd: Legionowo
|
Jeżeli nie potrafisz się śmiać z siebie i czujesz się dotknięty moją ironiczną wypowiedzią to przepraszam. P.S Nie traktuj wszystkiego tak serio zwłaszcza takiego forum na jaki by temat nie było. A i CAPS LOCK się Tobie zaciął. Jeśli 1976 z Twojego nicka to data Twoich urodzin to jestem starszy  |
_________________ It is the war and we are a soldiers  |
|
|
|
 |
Jedi
Puntoświr

Imię: Piotr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 299
Tematy: 7 Skąd: Będzin
|
karol_mail niestety muszę się zgodzić z Grzegorzem - Twoje wypowiedzi są obraźliwe, nie ironiczne. Bo Twoja prawda jest najprawdziwsza i każdy kto ma czelność mieć odmienne zdanie jest zacofanym nieukiem.
A to że jesteś starszy to nie znaczy że dojrzalszy  |
_________________ Pozdrawiam - "Jedi"
Wielki Kropek 1,4 8V 5D Dynamic @ Tartarini Sequential |
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير

Imię: Zbyszek
Dni na forum: 883
Tematy: 36 Skąd: Chełm/Sławno
|
Miło że ustalilismy : Kamil woli nie fabryczne, Grześ fabryczne...
Fajnie że nareszcie doszliście do porozumienia
Zmieniając temat :
Jakiej mocy jest fabryczne radio...?
Czy ma możliwość zmiany jasności podświetlania ? |
|
 |
karol_mail
Puntomaniak

|
Ale starszy to bardziej wytrzymalszy Panowie z TerazMY kiedyś podzielili prawdę na:
1. Prawda
2. Nie prawda
3. G***o prawda, należy dodać:
4. Najprawdziwsza prawda
Jeśli to Twoje zdanie, to poczytaj wypowiedzi Grzegorza nt. malowania bębnów (nie chodzi o samo malowanie) albo nt. sławetnej podstópki. Jeśli ktoś maluje bębny na "kolorowo" to wieśniak, wtedy "wieś tańczy i śpiewa", "ćut wioska", "wożą worek pszenicy w kufrze" itd. itp. Akurat w tamtej sprawie zgadzam się z Grzegorzem ale inni (Ci którzy mają kolorowe bębny) również mogą czuć się urażeni. Poprostu Grzegorz też ma najprawdziwszą prawde (bynajmniej czasami). Tylko, że z nim jest jak z Kalim i krową każdy chyba to zna. Z tym, że ja potrafie przeprosić.
Odnośnie radia to ponoć ono ma regulację natężenia oświetlenia zintegrowane z natężeniem oświetlenia wnętrza. |
|
|
|
 |
daras
Puntoświr

Dni na forum: 701
Tematy: 19 Skąd: Olsztyn
|
| Dzióbel napisał: |
| Jakiej mocy jest fabryczne radio...? |
4x15W RMS? |
_________________ Grande 1.3 JTD Multijet 16V
Energy '06 |
|
|
|
 |
Grzegorz1976
Ekstremista

|
| Jeśli to Twoje zdanie, to poczytaj wypowiedzi Grzegorza nt. malowania bębnów (nie chodzi o samo malowanie) albo nt. sławetnej podstópki. Jeśli ktoś maluje bębny na "kolorowo" to wieśniak, wtedy "wieś tańczy i śpiewa", "ćut wioska", "wożą worek pszenicy w kufrze" itd. itp |
Kolego widzę że nie odpuszczasz. Nigdy nikogo nie nazwałem wieśniakiem! Co innego nazwanie tak pewnego agrotuningowego stylu, a co innego nazwanie tak osoby!!!. Nigdy nikomu nie ubliżyłem, ale może w końcu będzie czas zacząć
A poza tym:
1.
| Jeżeli nie potrafisz się śmiać z siebie i czujesz się dotknięty moją ironiczną wypowiedzią to przepraszam. |
Akurat mnie trudno obrazić, bo z siebie umie się śmiać, ale niech to będzie ironia, a nie wyzwiska od pobratymców lpru, kaczyńskich i takich co to ledwo nauczyli się chodzić. Akurat w tym ironii zero a chamstwa sporo!
2.
| Nie traktuj wszystkiego tak serio zwłaszcza takiego forum na jaki by temat nie było. |
Forum traktuję z przymróżeniem oka, ale ludzi tu piszących zawsze poważnie, bo wielu z nich znam osobiście.
3. Proszę cie odpuść sobie te wycieczki do mnie bo nie chciałbym napisać kiedyś czegoś czego będę żałował. |
_________________ Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE!
|
|
|
 |
karol_mail
Puntomaniak

|
Przepraszam faktycznie słowa "wieśniak" nie użyłeś (cytowałem z głowy to mój błąd za co przepraszam) ale dla ludzi potrafiących czytać stało ono tam jak przysłowiowy wół. |
|
|
|
 |
Grzegorz1976
Ekstremista

|
| Cytat: |
Przepraszam faktycznie słowa "wieśniak" nie użyłeś (cytowałem z głowy to mój błąd za co przepraszam) ale dla ludzi potrafiących czytać stało ono tam jak przysłowiowy wół.
|
Kończę ten temat. O bębnach mam swoje zdanie, podobnie jak o car-audio i innych sprawach. Jak ktoś robi coś w swoim aucie to jego sprawa i jemu ma się podobać, ale jeśli pokazuje to na forum, to z krytyką też musi się liczyć. Natomiast nie wmawiaj mi że kogoś obraziłem personalnie, bo tego nie zrobiłem i nie zrobie, chyba, że ktoś zadrze do mnie to dłużny nie będę.
A co do podświetlenia w fabrycznym radyjku, to rzeczywiście reguluje się ono łącznie z całym podświetleniem deski rozdzielczej i zegarów.
| Uwagi: |
| dziękuję za odp. ,widać zmiana tematu mało przyniosła - jesli jeszcze raz padnie tu prowokacja lub OT oboje dostaniecie OST :> //Dzióbel |
|
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير

|
| daras napisał: |
4x15W RMS? |
ech tyci mało, miałem kiedyś przyjemność posłuchać jak gra fabryczne radio G , całkiem przyjemnie - ale zaznaczę przyjemnie - nie głośno....
podświetlanie to super...ja niestety u siebie w blaupunkcie...nie mam takiej możliwości i wali mi wyświetlacz na całą kabinę...no i jeszcze teraz GPS,jakieś video ....prawie jak w dzień  |
|
 |
Grzegorz1976
Ekstremista

|
Dzióbel no to przynajmniej nie musisz przejmować się wypalającymi się odbłyśnikami bo masz jak w dzień i świateł nie musisz świecić  |
|
|
|
 |
daras
Puntoświr

Dni na forum: 701
Tematy: 19 Skąd: Olsztyn
|
Prostuję swoją wcześniejszą wypowiedź:
radyjko ma 4x30W, głośniki pasmowe przednie i tylne: 40W każdy, gwizdek w drzwiach: 30W. Zakładam, że jest to moc ciągła, nie chwilowa (w danych o tym nie ma słowa niestety). |
_________________ Grande 1.3 JTD Multijet 16V
Energy '06 |
|
|
|
 |
Dzióbel
مدير