Masiu napisał(a):
dzikidaniel powinieneś poskromić swoje emocje i zbyt wysokie mniemanie o sobie. W wielu Twoich wypowiedziach przemawia przez Ciebie zbyt duża pewność siebie. Koledze trzeba pomóc a nie krytykować bez powodu. Rzeczywiście skoro zamontował całkiem niedawno amortyzatory nie powinno być takiej sytuacji jak teraz. Ewidentna wada amortyzatorów, które powinny służyć przez parę ładnych lat.
A co mam pisać? Kolego nie martw się, to nic takiego, tak musi być, przyjdzie ciepło to się poprawi a na razie zostaw to w spokoju? Skoro amortyzator zamarzł to tylko z jednego powodu. Jeśli jest tylko jeden powód i tylko w jeden sposób da się ten problem rozwiązać to podaję to rozwiązanie.
Co złego w tym że jeśli jestem czegoś pewien to się trzymaj tego? Jeśli uważasz ze jestem w błędzie to naprostuj mnie, podaj argumenty, jeśli będą sensowne i zmienię zdanie to się przyznam i walne skruchę. Nie ma ludzi wszechwiedzących i ja również często jestem w błędzie bądź błędnie rozumuję i jeśli czegoś nie wiem bądź waham się w czymś to nie odpowiadam i nie piszę "może to" albo "słyszałem ze...".