Tobie sie samochód zamyka samoczynnie? moj sie uzbraja po przekroczeniu 20km/h
kox ja mam tak samo jak Ty. Chciałem tylko powiedzieć Kolegom o plusach i minusach, a głównie o minusach samozamykania auta. Moje się nie zamyka samo na postoju i jestem z tego zadowolony
To czego się tyczy dyskusja nazywa się rearming - i działa to tylko w przypadku gdy otworzymy auto z pilota i przez 30s nie otworzymy żadnych drzwi, nie ma więc opcji by zatrzasnąć kluczyki w aucie.
Co do bezpieczeństwa - przecież drzwi i tak się zamykają powyżej 20km/h, a w razie stwierdzenia kolizji zamki się otwierają.
Pilot od GP ma bardzo duży zasięg, a przy tym łatwo o przypadkowe naciśnięcie przycisku otwierania (że nie wspomnę o otwieraniu bagażnika, które IMO powinno działać dopiero po otwarciu centralnego zamka, a działa niezależnie) i rzeczywiście by się taka opcja przydała ale jej nie ma:(
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach