|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 20:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
domin45670 |
#587159 Wysłany:
04 Cze 2012, 22:39; Temat postu: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Dominik
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Active
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Maj 2008, Posty: 14400 Pomógł: 128
|
W związku z tym iż temat jest świeży pragnę Was zapytać o to co sądzicie o zlocie, który wczoraj się zakończył? Mam na myśli sprawy t.j.: - numerki, jakie otrzymaliście, - konkursy, - nagrody, - inne. Wyraźcie też swoje zdanie na temat tego co byście chcieli aby w przyszłości było na zlocie, czego oczekujecie, co by Was dodatkowo zmobilizowało? Wszelkie opinie mile widziane (krytyczne, pochwalne i życzenia). Piszcie proszę o wszystkim, co Wam przyjdzie do głowy. Im więcej opinii tym lepiej  P.S. Z góry zaznaczam iż ten temat to nie jest relacja, zależy nam na konkretach.
_________________ PII 1.2 16v 3D Active 2002r. 128 000 km GRIGIO STEEL Gorąca Szesnastka Club
|
|
Góra |
|
 |
|
|
J-zon |
#587167 Wysłany:
04 Cze 2012, 22:50; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Maciej
Samochód: Punto II FL 3d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Wersja: Sound
Województwo: opolskie [O]
Miejscowość: Opole/Wrocław Rejestracja: 28 Gru 2011, Posty: 471
|
Trochę więcej atrakcji by się przydało, bo widać było, że towarzystwo trochę się nudziło. Fajniej byłoby, gdyby zmienić otoczenie - coś bardziej motoryzacyjnego. Jakiś tor, czy coś. Zlot bardziej przypominał piknik, niż spotkanie fanatyków Punto. Gdyby zmienić otoczenie, to mogłyby dojść jakieś ciekawe konkurencje związane z samochodami. Oczywiście tak, aby w żadnym stopniu nie uszkodzić samochodu. Jakiś slalom przez pachołki lub parkowanie na czas. Nie byłem na poprzednich zlotach, ale chyba coś podobnego kiedyś było na poprzednich OZ lub mobilizacjach śląskich. Konkursy i nagrody spoko. Towarzystwo jeszcze lepsze, aczkolwiek trzeba się zastanowić jak zachęcić większą ilość osób do przyjazdu. To wszystko to tylko moje opinie.  To był mój pierwszy motoryzacyjny zlot, więc sam nie wiem, co tu więcej zaproponować. Napisałem swoje pierwsze odczucia. Na kolejnym zlocie z pewnością się pojawię.
_________________ Zobacz moje Punto II FL: http://fiatpunto.com.pl/topic32739.html Czy masz już darmowe Assistance?
|
|
Góra |
|
 |
domin45670 |
#587185 Wysłany:
04 Cze 2012, 23:02; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
|
Każda opinia jest ważna. Dziękuję za wyrażenie swojego zdania i czekam na więcej. Najfajniej by było gdyby każdy uczestnik zlotu się wypowiedział. Pozwolę sobie nie odpowiadać na każdego posta, bo to nie ma być dyskusja, ale Wasze zdanie, na którym nam bardzo zależy, bo to co robimy jest dla Was i dla nas, więc fajnie jak każdemu się mega podoba 
_________________ PII 1.2 16v 3D Active 2002r. 128 000 km GRIGIO STEEL Gorąca Szesnastka Club
|
|
Góra |
|
 |
J-zon |
#587215 Wysłany:
04 Cze 2012, 23:34; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
Aha, bardzo podobał mi się pomysł z zaproszeniem na zlot kogoś spoza forum. Chodzi mi konkretnie o Scenica demo. Musi być więcej czegoś takiego, bo to od razu przyciąga uwagę. Może załatwić jakieś stanowisko typu "darmowe podłączenie punciaka do kompa i sprawdzenie błędów". Szkoda, że nie doczekałem momentu, w którym pojawił się ktoś z Fiata i była możliwość przejechania się nowym Evo. To też bardzo fajny pomysł. Czegoś takiego musi być więcej, bo jak pokazał tegoroczny zlot - sam zjazd nie zachęca dużej ilości osób. Muszą być atrakcje. Cały czas intensywnie myślę. Jak mi coś znowu wpadnie do głowy, to napiszę.
_________________ Zobacz moje Punto II FL: http://fiatpunto.com.pl/topic32739.html Czy masz już darmowe Assistance?
|
|
Góra |
|
 |
Tomek040982 |
#587222 Wysłany:
04 Cze 2012, 23:40; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomek
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Paliwo: ON
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa/Marki Rejestracja: 06 Mar 2008, Posty: 696 Pomógł: 6
|
Mi się ogólnie podobało niestety nie mogę porównać do poprzednich zlotów bo byłem pierwszy raz. Tak jak kolega J-zon, stwierdził przydałoby się więcej atrakcji. Wiem że mało miejsca na konkursy z kropkami, ale myślę że na boisku gdzie mieliśmy grupowe zdjęcie można by coś zrobić. Parkowanie na czas w sumie nie potrzebuje chyba aż tak dużo miejsca. Co do osób na zlocie to złego słowa nie powiem wszyscy na prawdę super. Jedyna rzecz która mi się nie bardzo podobało to to podczas konkursu z kołem Gagarin i jeszcze jeden kolega zamiast slalomem polecieli w tą i z powrotem nie patrząc na pachołki, żeby nie było uważam Gagarina za na prawdę spoko gościa potrafi się bawić jest towarzyski ale mógł sobie to darować tak samo kolega (nie pamiętam który). Ogólnie zlot dla mnie był bardzo udany. za rok z całą pewnością znowu zawitam. Można by tylko postarać się znaleźć jakieś miejsce żeby dało radę zrobić jakieś konkursy typowo motoryzacyjne, nie jakieś wyścigi , bo to bez sensu chyba żeby porobić kategorie ale na tor to nas nie stać.
_________________ Czerwony Fiat 126P Silnik 0.65 21 KM 1982r. Biały Fiat Panda 0.8 34 KM 1986r. Zielone MK1 1.6 88KM 1995r. Niebieskie GP 1.3 75 KM 2007r.

PuntoMazowszeTeam
|
|
Góra |
|
 |
ipIV |
#587253 Wysłany:
05 Cze 2012, 00:51; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Admin ds. technicznych forum. |
 |
Imię: Michał
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
Miejscowość: SL/SK/SZ/SZA Rejestracja: 21 Cze 2006, Posty: 13084 Pomógł: 54
|
I tak nie uwzględniałem ich w podliczaniu  A i tak nie łapali się na podium 
_________________ Focus 1.0 Ecoboost 92kW & Punto Evo 1,4 16V MA 99kW@138kW & Punto II HGT Abarth 1,8 16V 96kW & Fiesta VII FL 1,0 12V Ecoboost 74kW Inne pod moją opieką: Tipo 1,4 16V 70kW Były: Punto II 5d 1,8 16V 96kW & Punto II 1,2 8V 44kW & Fiesta V 1,25 55kW
<- Ford Focus mk4 FL Trend 1,0 Ecoboost 2022 r. 
<- Fiat Punto II HGT 1,8 16V 2001 r.
<- Ford Fiesta VII FL 1,0 Ecoboost 2017 r.
<- Fiat Tipo 1,4 16V 2017 r.
<- Fiat Punto II 5d 1,8 16V 2002 r.
<- Fiat Punto Evo 1,4 MA Turbo 2010 r.
<- Ford Fiesta V 1,2 16V 2001 r.
<- Fiat Punto II 1,2 8V 2002 r. AM, B, BE, C, CE, T
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#587256 Wysłany:
05 Cze 2012, 00:55; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Moderator |
 |
Imię: janek
Samochód: Doblo
Silnik: 1.3 85KM mJTD
Wersja: Dynamic
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: CTR / CT Rejestracja: 19 Sie 2008, Posty: 3780 Pomógł: 5
|
|
Góra |
|
 |
domin45670 |
#587410 Wysłany:
05 Cze 2012, 14:21; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
|
Wysłałem trochę spamu do osób obecnych na zlocie. Liczę, iż nam co nieco napiszą czy im się podobało, jak było itp. Fajnie by było wiedzieć co poprawić oraz jakie są oczekiwania.
|
|
Góra |
|
 |
GAGARIN |
#587414 Wysłany:
05 Cze 2012, 14:51; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Samochód: Linea
Silnik: 1.4 8V 77KM
Miejscowość: Ruda Śląska Rejestracja: 10 Maj 2009, Posty: 386
|
Zacznę pozytywnie: Zlot bardzo fajny i zarazem bardzo wesoły. To głównie zasługa uczestników! Z niektórymi nie widziałem się dwa lata z innych zaś poznałem w tym roku i myślę, że jeszcze nie raz się zobaczymy  . Domki bardzo zadbane! Numerki mi nie przeszkadzają ( mogą być w późniejszych latach ), nagrody niestety żadnej nie wygrałem ale myślę, że zwycięscy w poszczególnych konkurencjach są zadowoleni  . A teraz negatywnie: POGODA!!! A tak serio to między konkursami brak przerwy. Jeden za drugim tak żeby jak najszybciej się skończyły i odbębnione! Konkursy zaczęły się dobrze ale w związku z tym, że trwały w porze obiadowej część osób poszła jeść. Brak konkursów zespołowych np przeciąganie liny. Przydałby się jakiś quiz np motoryzacyjno-filmowo-przyrodniczo-sexualistyczny  ( np rywalizacja na województwa albo właściciele Punto I kontra Punto II ). Przydałby się również ALKOMAT na takiej imprezie ponieważ rano część osób nie wyglądała radośnie jak dzień prędzej 
_________________ Linea od GAGARINA -----> post650342.html#p650342
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#587420 Wysłany:
05 Cze 2012, 15:20; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Moderator |
 |
|
|
Góra |
|
 |
GAGARIN |
#587422 Wysłany:
05 Cze 2012, 15:30; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Samochód: Linea
Silnik: 1.4 8V 77KM
Miejscowość: Ruda Śląska Rejestracja: 10 Maj 2009, Posty: 386
|
_wladimir_ napisał(a): GAGARIN napisał(a): Przydałby się również ALKOMAT Konkurs kto ma więcej?  Мне очень нравится водка, и вы? 
_________________ Linea od GAGARINA -----> post650342.html#p650342
|
|
Góra |
|
 |
Dotka |
#587428 Wysłany:
05 Cze 2012, 16:18; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Dorota
Samochód: Bravo
Silnik: 1.4 16V 120KM
Wersja: Emotion
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 28 Wrz 2008, Posty: 1178
|
GAGARIN napisał(a): Przydałby się również ALKOMAT na takiej imprezie ponieważ rano część osób nie wyglądała radośnie jak dzień prędzej Alkomat miał Gizio 
_________________ Było: Punto II 1.2 8V wersja Bangladesz
Jest: Bravo II 1.4 16V T-jet Emotion
|
|
Góra |
|
 |
nomac |
#587489 Wysłany:
05 Cze 2012, 19:40; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Szymon
Samochód: Bravo
Silnik: Inny
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 04 Paź 2009, Posty: 1319 Pomógł: 2
|
Dotka napisał(a): GAGARIN napisał(a): Przydałby się również ALKOMAT na takiej imprezie ponieważ rano część osób nie wyglądała radośnie jak dzień prędzej Alkomat miał Gizio  ale nie oficjalnie i tylko do użytku własnego  Ja swoje spostrzeżenia napisze nieco później 
|
 |
dawsie |
#587516 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:15; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Imię: Dawid
Wersja: ELX
Miejscowość: Włocławek ---> CW Rejestracja: 06 Lis 2008, Posty: 81
|
Też dużego doświadczenia co do OZ nie mam, bo uczestniczyłem w nim pierwszy raz  ale : Plusy: -fajna sprawa z tymi numerkami na każdym kropku -klimat, wszyscy użytkownicy pozytywnie nastawieni wobec siebie, uprzejmi, uczynni -zadbane domki, fajna miejscówka bo w centrum Polski -niezapowiedziany konkurs na najczystsze auto (duży plus  ) - nagrody tez OK z tego co widziałem, szczególnie myszka Fiat 500 dla właściciela Złotej kropki zlotu  -ognisko, które bardzo dużo dawało w tą niesprzyjającą pogodę Co można wprowadzić: -zdjęcie przenieść na pierwszy dzień zlotu (ZDECYDOWANIE  ). W niedzielę zajęło nam to około godziny, myślę że w sobotę pomiędzy konkurencjami a ogłoszeniem wyników znaleźlibyśmy tą godzinkę  -co do konkursów, OK, ale wprowadziłbym konkurencje z udziałem samochodów, sprawdzian umiejętności za kółkiem, mieliśmy tam do dyspozycji spory plac. Wystarczyło parę pachołków i na pewno byśmy mieli kilka fajnych konkurencji. Tak jak kolega GAGARIN, zaproponowałbym konkurs wiedzy, np o samych Fiatach Punto ( do wyboru działy z jakich miały by być pytania: mechanika, "zrób to sam", troszkę historii ) Fajna sprawa- karaoke wieczorem, każdy forumowicz musiałby zaśpiewać jakąś piosenkę Podsumowując jestem pozytywnie zaskoczony i na pewno pojawię się na VII OZ za rok!
_________________ Fiat Punto 1.2 8V ELX, 2001 http://fiatpunto.com.pl/topic29792.html
Fiat Punto 1.1 55 S, 1995
http://fiatpunto.com.pl/topic20642.html
|
|
Góra |
|
 |
Chicane |
#587517 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:17; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Grzegorz
Samochód: Fiat Tipo II
Silnik: 1.4 16V 120KM
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Grzegorzew Rejestracja: 24 Lut 2008, Posty: 1248 Pomógł: 2
|
był to mój trzeci zlot ,wielkie brawa dla Organizatorów ,domyslam sie ze jednak troche zachodu z organizacją takiego zlotu z pewnością jest,w sumie zlot bardzo udany mimo tegorocznej fatalnej pogody,dlatego pewnie nie wszyscy mieli ochotę do wspólnej zabawy przy konkursach,a więc jeśli chodzi o: -numerki- super pomysł,super pamiątka, powinny zostać wprowadzone na stałe -konkursy- jestem takiego samego zdania co Gagarin,kolejne zbyt szybko po sobie,bez żadnych dłuższych przerw, no i o wiele ich za mało,szczególnie brak sprawnościówki autem,nie mówię by od razu robić wyścigi na 1/4 mili,ale jakiś slalom z jajkiem między pachołkami by sie przydał,wiem ze w Grotnikach nie było na to miejsca. -nagrody-myślę ze były super, i co rok są coraz lepsze -inne, hmm, każdy kolejny nasz zlot powinien być coraz większy,z coraz większym naszym udziałem,trzeba zrobić coś by zachęcić wiecej ludzi do przyjazdu
_________________ LOST YOU SOMEWHERE było: fiat 126p ( razy dwa ) fiat Seicento fiat Grande Punto Fiat Bravo 1,4 T-Jet Dynamic z pakietem Sport jest Fiat Tipo 1,4 T-Jet Lounge
|
|
Góra |
|
 |
laki276 |
#587518 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:20; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Sympatyk kropek |
Miejscowość: Ciechanów Rejestracja: 08 Lip 2011, Posty: 6
|
No to ja też się wypowiem Podpiszę się pod propozycjami kolegów co do konkursów. Można by też np - zrobić test na precyzyjność za kółkiem tj: zatrzymywanie auta przed wyznaczoną linią tak aby stanąć jak najbliżej ale jej nie przekroczyć -cofanie autem omijając pachołki patrząc tylko w lusterka -wyścig na sto metrów z zapasem na plecach  żart -konkurs na najgłośniejszego kropka w zakresie- wydechu -car audio -Pompowanie koła na czas To tyle z pomysłów na konkursy Teraz to co mi się podobało: Atmosfera atmosfera i jeszcze raz atmosfera. Poczucie humoru prowadzącego konkursy  . Wspólne ognisko. Nagrody(mimo że żadnej nie wygrałem). Miejsce zlotu i sweet focia A teraz negatywne sprawy: Worki stanowczo zbyt mocno plączące się między nogami co naraża na upadki  Oczywiście żartuje. A tak na poważnie. Wyodrębnienie uczestników jednodniowych na boisko. Trochę ubogi zakres atrakcji czyli tak jak tu już mówiono za mało konkursów. Brak jakiegoś zadaszenia nad miejscem grupowego posiadywania. To tyle,jak coś sobie przypomnę to dopisze. Ogólnie jestem zadowolony i za rok się wybieram 
_________________ Fajnie patrzeć na miny kierowców BMW których punto zostawia w tyle:D
|
|
Góra |
|
 |
J-zon |
#587521 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:33; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
|
Góra |
|
 |
domin45670 |
#587524 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:38; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
|
Jak nie będzie już więcej opinii, to postaram się wyjaśnić kilka spraw. Póki co zapraszam do dalszego komentowania, a w szczególności zapraszam do tego osoby, które są nieśmiałe i jeszcze tego nie uczyniły  My wszystko czytamy na bieżąco 
|
|
Góra |
|
 |
michu0802 |
#587528 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:47; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Michał
Samochód: Punto II 5d
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: SX
Województwo: wielkopolskie [P]
Miejscowość: Kalisz Rejestracja: 03 Mar 2010, Posty: 1618 Pomógł: 9
|
Myślę że już wiele zostało powiedziane i za dużo nie wniosę do tematu ale proponuję większa ilość konkursów. Minusem była pogoda ale co do tego do organizatorzy nie maja wpływu  No i trzeba znaleźć jakiś pomysł aby przybyło jeszcze więcej kropek 
_________________ FIAT PUNTO I 1998r. 185 000
|
|
Góra |
|
 |
emdzej |
#587529 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:53; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Sympatyk kropek |
 |
Imię: Mariusz
Samochód: Punto I 5d
Silnik: 1.6 8V 90KM
Miejscowość: CW -> okolice Rejestracja: 19 Mar 2011, Posty: 7
|
To i ja się wypowiem :
* numerki na auta - super sprawa , * miejsce spotkania bardzo fajne (centrum Polski ; byłem tylko w sobotę , ale domki bardzo fajne) * atmosfera na najwyższym poziomie * brak przerw pomiędzy konkursami (chociaż 5 min by się przydało) * konkursy fajne , ale przydała by się jakaś sprawnościówka za kólkiem kropki * jakiś niezapowiedziany konkurs (na najczystszą kropkę zlotu , czy też inny ) też super sprawa * test wiedzy o kropkach (wersje wyposażenia, silniki, daty produkcji poszczególnych modeli itp.) * no i zdjęcie obowiązkowo w sobotę (tak żeby uchwycić jak najwięcej punciaków) * nagrody bardzo fajne
to chyba na tyle . Jesli jeszcze mi coś wpadnie do głowy to się podzielę .
_________________ Nie odkładaj marzeń , odkładaj na marzenia
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#587532 Wysłany:
05 Cze 2012, 21:59; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Moderator |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Tomek040982 |
#587587 Wysłany:
05 Cze 2012, 23:20; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Grande Punto 3d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Warszawa/Marki Rejestracja: 06 Mar 2008, Posty: 696 Pomógł: 6
|
_wladimir_, dokładnie masz racje. michu0802 napisał(a): Minusem była pogoda ale co do tego do organizatorzy nie maja wpływu Jak to nie mają wpływu? Myślę że jak by się postarali to dali by radę. W piątek wieczorem nawet jak sobie popili mogli wykonać tzw. taniec słońca. Pewnie nie zatańczyli i popadało dlatego 
_________________ Czerwony Fiat 126P Silnik 0.65 21 KM 1982r. Biały Fiat Panda 0.8 34 KM 1986r. Zielone MK1 1.6 88KM 1995r. Niebieskie GP 1.3 75 KM 2007r.

PuntoMazowszeTeam
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#587594 Wysłany:
05 Cze 2012, 23:49; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Moderator |
 |
|
|
Góra |
|
 |
FeareK |
#587685 Wysłany:
06 Cze 2012, 10:57; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Adam
Samochód: Punto I 3d
Silnik: 1.1 8V 55KM
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: EZG Rejestracja: 02 Kwi 2012, Posty: 176
|
Wiec jak domin zachęca .... To też dla mnie był pierwszy zlot OZ a więc : - Impreza dla mnie należy do udanych (Dzięki Giziowi ;P ) P.S W przyszłym roku Gizio Ty też toczysz ze mną kółko ;P - Wlepa na szybę z nr . Fajny pomysł - Konkursy fajne ... lecz te przerwy - Organizacja ogólnie udana więc nie czepiam się bo było na bank trochę załatwiania - bardzo miła atmosfera Minusy : Niestety ale będę się powtarzał - zdjęcie grupowe , całą ekipą przed wyjazdem tych jedno dniowych (sam do nich należałem) - przydałoby się miejsce dla osób tych jednio dniowych , jakieś zadaszenie i suche miejsce siedzące Więcej grzechów nie pamiętam ...itp 
_________________ sooo goooood  Punto: Moj Kropek MK 1 topic34981.html
Spoty - topic32335.html
|
|
Góra |
|
 |
oko21 |
#587687 Wysłany:
06 Cze 2012, 11:06; Temat postu: Re: VI OZ - opinie, propozycje na przyszłość |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Damian
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 16 Wrz 2008, Posty: 5496 Pomógł: 26
|
F3ar3K napisał(a): jakieś zadaszenie i suche miejsce siedzące
W tym roku pierwszy raz nie mieliśmy szczęścia do pogody. Przypuszczam jednak, że nikt nikomu nie odmówił by schronienia w czasie naprawdę dużego deszczu. F3ar3K napisał(a): przydałoby się miejsce dla osób tych jednio dniowych Naszym celem jest integracja a nie oddzielanie jednodniowych od dwudniowych. Wszyscy powinni bawić się razem.
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|