|
Obecny czas: 13 Sty 2026, 17:28
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Alice |
#619394 Wysłany:
14 Paź 2012, 15:14; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: Alicja
Samochód: Punto 2012
Silnik: 1.4 16V 105KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Cult
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Częstochowa Rejestracja: 07 Paź 2012, Posty: 652
|
Nokia 6760 Slide. Bardzo rzadko spotykany model. Powodem tego jest, że niebyło dostępny w żadnej sieci komórkowej w Polsce. Telefon mam już 3 lata. I jestem mega zadowolona. Klawiatura QUERTY, wbudowany GPS, stabilny system, brak ekranu dotykowego, jest naprawdę dużym plusem. Jeszcze niebyło sytuacji żeby mnie zawiodła. Bateria też trzyma naprawdę przyzwoicie. I raczej nieprzewiduję rozstania się z tym telefonem  Oczywiście jest to smartphone  Obecnie widziałam tylko dwie sztuki na Allegro, w cenie około 200 złociszy, a ja 3 lata temu wykosztowałam się prawie tysiączka... Drugi telefon jaki używam, to Nokia 5230. Taki sobie telefonik, smartphonik z ekranem dotykowym. Kupiłam prawie nowy za okazyjną cenę, tylko dlatego, że był tani  ma w zestawie dedykowany uchwyt do samochodu. Nienarzekam, chociaż czułość ekranu zdecydowanie bardziej łopatologiczna niż w moim poprzednim dotyku.
_________________ Puntolot czyli MultiAir z podtlenkiem gazotu oraz do tego Mały Starszy Brat - Fiat 126pe !
|
|
| Góra |
|
 |
|
|
|
cynamonowa |
#619587 Wysłany:
15 Paź 2012, 11:58; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Forumowicz |
Samochód: Inny Fiat
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Wersja: Sport
Województwo: warmińsko-mazurskie [N]
|
SE Elm - jeden z lepszych telefonów jakie miałam. Wygodna klawiatura, nie zmula, dobrej jakości rozmowy, długo trzymająca bateria  Polecam
_________________ Tu była zakazana reklama.
|
|
| Góra |
|
 |
|
G360 |
#619626 Wysłany:
15 Paź 2012, 15:24; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: Grzegorz
Samochód: Inny
Paliwo: ON
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 15 Lip 2009, Posty: 1217 Pomógł: 2
|
cynamonowa napisał(a): SE Elm - jeden z lepszych telefonów jakie miałam. A nie wiesza ci się? Mój model po krótkim czasie zachwytu zaczął strzelać takie fochy że szok. Telefon rzeczywiście fajny ale w moim modelu stabilność działania dawała duuuużo do życzenia...
|
|
| Góra |
|
 |
|
buladag |
#619627 Wysłany:
15 Paź 2012, 15:26; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Województwo: Poza Polską
Miejscowość: Lake Titicaca ;) Rejestracja: 08 Sie 2007, Posty: 9203 Pomógł: 40
|
|
| Góra |
|
 |
|
G360 |
#619628 Wysłany:
15 Paź 2012, 15:31; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
buladag napisał(a): Może miałeś inną wersję FW. cokolwiek to jest to może i miałem inne 
|
|
| Góra |
|
 |
|
buladag |
#619630 Wysłany:
15 Paź 2012, 15:38; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
G360 |
#619632 Wysłany:
15 Paź 2012, 15:45; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
buladag napisał(a): firmware A nie no oczywista oczywistość ten skrót  . Może i miałem inne ale telefon wieszał się jak cholera. A poza tym to był całkiem fajnie wyposażony, nieduży, z długo trzymającą baterią.
|
|
| Góra |
|
 |
|
buladag |
#619710 Wysłany:
15 Paź 2012, 20:54; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
MaxPK |
#620727 Wysłany:
20 Paź 2012, 00:48; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: Kuba
Samochód: Abarth 500
Silnik: 1.4 16V 180KM
Miejscowość: Rybnik/Żory Rejestracja: 02 Paź 2010, Posty: 342
|
|
Od jakiegoś tygodnia mam Galaxy SIII. Telefon jest imba, chciałem go sprzedać ale tak mi się spodobał że zostaje ze mną na dłużej.
| Góra |
|
 |
|
Thomas |
#620753 Wysłany:
20 Paź 2012, 10:16; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Monkey Mod |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Punto II FL 5d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Wersja: Dynamic
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Ustka/Słupsk Rejestracja: 11 Mar 2007, Posty: 9760 Pomógł: 34
|
|
| Góra |
|
 |
|
buladag |
#620762 Wysłany:
20 Paź 2012, 11:19; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Thomas |
#620771 Wysłany:
20 Paź 2012, 12:44; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Monkey Mod |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Brunetka |
#620801 Wysłany:
20 Paź 2012, 16:42; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Forumowicz |
Imię: Ania
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.2 16V 86KM
Wersja: Active
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 20 Paź 2012, Posty: 0
|
iphone 4S. Jak dla mnie mega... Jedyny minus to płatne aplikacje 
|
|
| Góra |
|
 |
|
buladag |
#620804 Wysłany:
20 Paź 2012, 16:50; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
|
I brak personalizacji oraz cena. Fakt Iphone jest wykonany super, ale bez przesady, nie za takie pieniądze w stosunku do mozliwości.
_________________ Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001' http://fiatpunto.com.pl/topic5545.html
|
|
| Góra |
|
 |
|
Brunetka |
#620808 Wysłany:
20 Paź 2012, 17:01; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Forumowicz |
Imię: Ania
Samochód: Grande Punto 5d
Wersja: Active
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 20 Paź 2012, Posty: 0
|
buladag napisał(a): I brak personalizacji oraz cena. Fakt Iphone jest wykonany super, ale bez przesady, nie za takie pieniądze w stosunku do mozliwości. Co do możliwości, przyznam się szczerze, że używam iphone do rozmow, sms oraz zdjec... Więc... Rozmowy - jakosc super, kto miał poprzednie wersje wie, że w Polsce różnie to bywało z zasięgiem.. ;-) Sms- dotykowa klawiatura super się sprawdza.. Zdjęcia- super!!! Jakościowo wychodza jak z cyfrówki..
|
|
| Góra |
|
 |
|
buladag |
#620809 Wysłany:
20 Paź 2012, 17:06; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
Brunetka napisał(a): Co do możliwości, przyznam się szczerze, że używam iphone do rozmow, sms oraz zdjec... A no właśnie, a w zasadzie głównie nie do tego są przeznaczone tego typu telefony. 
_________________ Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001' http://fiatpunto.com.pl/topic5545.html
|
|
| Góra |
|
 |
|
MaxPK |
#620814 Wysłany:
20 Paź 2012, 17:27; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: Kuba
Samochód: Abarth 500
Silnik: 1.4 16V 180KM
Miejscowość: Rybnik/Żory Rejestracja: 02 Paź 2010, Posty: 342
|
Thomas napisał(a): MaxPK, słyszałem ,że siadają mikrofony w nich ... znajomy już 2 będzie miał wymieniany w nim  Jest gwarancja niech robią  buladag napisał(a): I brak personalizacji oraz cena. Fakt Iphone jest wykonany super, ale bez przesady, nie za takie pieniądze w stosunku do mozliwości. Wybierałem pomiędzy SIII a 4s i gejfona wybrałbym tylko ze względu na jego wygląd, pod względem wytrzymałości/możliwości SIII bije go na głowę dla tego teraz u mnie śmiga... do tego 4rdzeniowy procek... Z wyrobów apple mam ipoda touch 2gen od już ponad 4 lat i nie narzekam, teraz spełnia u mnie zadanie odtwarzacza muzyki w samochodzie 
| Góra |
|
 |
|
Michcio_16v |
#620818 Wysłany:
20 Paź 2012, 18:12; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: Michał
Samochód: Punto I 3d
Wersja: Sporting
Miejscowość: ĶǺ†Θωîςع Rejestracja: 09 Lut 2012, Posty: 520
|
SIII bardzo przyzwoity telefon i iphon 4s wysiada przy nim z możliwościami niestety a może i stety  samsung ruszył się i wprowadzają coraz co lepsze parametry w swoje wyroby a apple jeśli chodzi o telekomunikacje gsm jakby nic nie robi, owszem są bajery, aplikacje ale mało to popularne jeszcze u nas. Żeby tak stylistyke iphona połączyć z SIII no no to wtedy bym się skusił  natomiast co do apple już jakiś dłuższy czas posiadam laptopa z logiem jabuszka i mogę naprawdę polecić każdemu 
|
|
| Góra |
|
 |
|
bunczu |
#620822 Wysłany:
20 Paź 2012, 18:33; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: dolnośląskie. Rejestracja: 31 Lip 2011, Posty: 641 Pomógł: 10
|
Michcio_16v napisał(a): SIII bardzo przyzwoity telefon i iphon 4s wysiada przy nim z możliwościami niestety a może i stety  samsung ruszył się i wprowadzają coraz co lepsze parametry w swoje wyroby a apple jeśli chodzi o telekomunikacje gsm jakby nic nie robi, owszem są bajery, aplikacje ale mało to popularne jeszcze u nas. Żeby tak stylistyke iphona połączyć z SIII no no to wtedy bym się skusił  natomiast co do apple już jakiś dłuższy czas posiadam laptopa z logiem jabuszka i mogę naprawdę polecić każdemu  Szczerze? Nie musi - ma dobry support, a i fantastyczną strategię marketingową, i na tym głównie zarabia się. Jeśli chodzi o temat: SEKI800i i jestem więcej niż zadowolony.
_________________ "Ciocia jeździła nim sporadycznie, polecam" - auto z ukrytą wadą silnika.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Michcio_16v |
#620825 Wysłany:
20 Paź 2012, 18:46; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: Michał
Samochód: Punto I 3d
Wersja: Sporting
Miejscowość: ĶǺ†Θωîςع Rejestracja: 09 Lut 2012, Posty: 520
|
Ja wiem no ale każda kolejna generacja jest podobna do poprzedniej, użytkownikom może się to niebawem znudzić jak poczują smak czegoś innego. Już po samych ogłoszeniach w internecie widzę jak dużo jest telefonów iphon 3g, 3gs, 4, 4s z ofertami sprzedam lub zamienię na telefon z systemem android także zobaczymy co będzie dalej  nie jestem cięty na apple bo jak wspomniałem mam lapka z tej firmy i naprawdę jeśli chodzi o funkcjonalność a nawet samo to jak jest wykonany to wiele producentów jest jeszcze daleko w tyle 
|
|
| Góra |
|
 |
|
Alice |
#620915 Wysłany:
20 Paź 2012, 23:32; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Imię: Alicja
Samochód: Punto 2012
Silnik: 1.4 16V 105KM
Wersja: Cult
Miejscowość: Częstochowa Rejestracja: 07 Paź 2012, Posty: 652
|
bunczu napisał(a): Jeśli chodzi o temat: SEKI800i i jestem więcej niż zadowolony. Ha! Miałam i mam jak najlepsze zdanie o nim Bunczu. Szkoda, że nieidzie w tak fajnym stanie dorwać tego fona. Metalowa obudowa i ten aparat.... 3,2 Mpix z ksenonem. Robił o niebo lepsze zdjęcia niż obecne smartphony z 5 Mpix ! Szkoda, że go utopiłam. Znaczy po przypadkowyn moczeniu działał bez obaw tylko rok... obecnie leży w szufladzie i czeka na lepsze czasy 
_________________ Puntolot czyli MultiAir z podtlenkiem gazotu oraz do tego Mały Starszy Brat - Fiat 126pe !
|
|
| Góra |
|
 |
|
bunczu |
#620922 Wysłany:
21 Paź 2012, 00:03; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
Województwo: dolnośląskie [D]
Miejscowość: dolnośląskie. Rejestracja: 31 Lip 2011, Posty: 641 Pomógł: 10
|
Alice napisał(a): bunczu napisał(a): Jeśli chodzi o temat: SEKI800i i jestem więcej niż zadowolony. Ha! Miałam i mam jak najlepsze zdanie o nim Bunczu. Szkoda, że nieidzie w tak fajnym stanie dorwać tego fona. Metalowa obudowa i ten aparat.... 3,2 Mpix z ksenonem. Robił o niebo lepsze zdjęcia niż obecne smartphony z 5 Mpix ! Szkoda, że go utopiłam. Znaczy po przypadkowyn moczeniu działał bez obaw tylko rok... obecnie leży w szufladzie i czeka na lepsze czasy  Fakt. Wytrzymały, dobrej jakości aparat (imho jak na klasę aparatu w telefonie to on robi zdjęcia podobne do robionych zdjęć obecnie produkowanymi "małpkiami" do 300 zł - oczywiście przy dobrym świetle), ma podczerwień, bt, zestaw radiowy, slot na kartę i...co chyba najważniejsze, z punktu widzenia użytkownika, bateria długo w nim działa. Jeda uwaga - metalową obudowę, tą cienką, miał wyższy model, tj. SEK880i - co ciekawe, rodzina miała i...padła płyta główna od noszenia w kieszeni. Po prostu, był za cienki i mimo obudowy...wygięła się. 800i to pancerniak, mimo plastikowej obudowy nic mu się nie dzieje złego, a cyklicznie mi gdzieś leci Radia nie słucham, muzyki (ma player, a dzięki sd można rozbudować pamięć) też nie. Brakuje w nim tylko gry "kulki" znanej z k500i 
_________________ "Ciocia jeździła nim sporadycznie, polecam" - auto z ukrytą wadą silnika.
|
|
| Góra |
|
 |
|
G360 |
#620957 Wysłany:
21 Paź 2012, 10:14; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
Thomas napisał(a): MaxPK, słyszałem ,że siadają mikrofony w nich ... znajomy już 2 będzie miał wymieniany w nim buladag napisał(a): I brak personalizacji oraz cena. Fakt Iphone jest wykonany super, ale bez przesady, nie za takie pieniądze w stosunku do mozliwości. Chłopcy chyba trochę hejtujecie  ... Appla wybrałbym na drugim miejscu po motce, którą teraz mam ze względu na stabilność działania i wykonanie. Thomas takie gadanie "podobno siadają w nich mikrofony (SGIII)" jest dla mnie żadne. To że twój kumpel miał problemy nie znaczy że wszyscy będą mieć problemy. Telefon za młody na rynku żeby wyrażać opinię o rozległych problemach. W SE siadały dżojstiki a jakoś lubisz tą markę i nadal używasz. Do mnie galaxy sIII nie przemawia z innego względu. Nie pasuje mi jego mydelniczkowaty wygląd ale poza tym uważam go za kawał dobrej maszyny. Obecnie wybierałbym pomiędzy bondowską xperią, motką razr którą mam i applem.
|
|
| Góra |
|
 |
|
buladag |
#620972 Wysłany:
21 Paź 2012, 12:29; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Puntoświr |
 |
|
G360 napisał(a): Chłopcy chyba trochę hejtujecie Ja nie, po prostu uważam, że iPhone jest naprawde świetnie wykonany i niestety SIII pod tym względem odstaje z plastikową obudową (wykonaną OK, ale plastikową) ale za telefon z metalowo-szklaną obudowa nie dałbym ponad 3000zł, w momencie gdy bebechy ma jak w modelu za połowę tej kwoty. Do tego dochodzi oprogramowanie, przez które poniekąd zmuszeni jesteśmy do płacenia za aplikacje czy muzykę lub do kombinowania jak to ominąć, więc tu też można sobie doliczyć koszt tych wszystkich rzeczy (np. w moim przypadku mam z 45 aplikacji zainstalowanych na telefonie, nawet jakby każda kosztowała tylko 2$ średnio to już mamy ~300zł doliczone do wartości telefonu, a gdzie tam jeszcze muzyka etc), kwestię personalizacji itd pomijam bo to indywidualna sprawa czy dane rozwiązanie komuś pasuje czy nie. W Androidzie nie ma tego problemu, aplikacji jest więcej, są darmowe "zamienniki", telefon podpinam do PC widzi go jako dysk przenośny bez żadnych sterowników itd wgrywam i kasuję co chce i kiedy chce. G360 napisał(a): Do mnie galaxy sIII nie przemawia z innego względu. Nie pasuje mi jego mydelniczkowaty wygląd Ostatnio miałem w ręce granatowy i bordowy, fajniej wyglądają niż biały.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Thomas |
#620993 Wysłany:
21 Paź 2012, 13:30; Temat postu: Re: Jaki masz telefon i czy jesteś z niego zadowolony :) |
|
 |
| Monkey Mod |
 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|