|
Obecny czas: 16 Cze 2025, 15:18
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
Sasuke |
#697341 Wysłany:
24 Paź 2013, 21:45; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
Dlatego napisałem te post.
|
|
Góra |
|
 |
|
|
_wladimir_ |
#697408 Wysłany:
25 Paź 2013, 10:37; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Moderator |
 |
Imię: janek
Samochód: Doblo
Silnik: 1.3 85KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: CTR / CT Rejestracja: 19 Sie 2008, Posty: 3780 Pomógł: 5
|
Sasuke, to takie twarde pod Tobą to ziemia. Zejdź na nią i zacznij twardo stąpać. Zagrywki a'la Jehowy to między bajki włóż. Skoro w grupie Kuj-Pom jest zarejestrowanych coś koło 250 osób, są nękani spamem i nic, to gdzie Ty chcesz na ulicy ludzi nagabywać. Zresztą takiego parcia na siłowe zwiększanie populacji to tu raczej wiele osób nie ma.
"Dzień dobry Pani/Panu. Bardzo ładna dziś pogoda. Wspaniałego ma Pani/Pan Fiata. Chciałbym z Panią/Panem o nim porozmawiać i jednocześnie zachęcić..." No sorry. Nie mój film, nie moja bajka.
_________________ Wiecha [*2000 +2013] "Wahadłowiec Буран" (Stilo 1,6 16V MultiWagon) [*2013 +2014] "Smółka" (Fiat Doblo 1,3) [*2014 - ...] K-750 - „Moja historia.” Lada Niva - "Co ja zrobiłem"
Forum jest dla Ciebie a nie Ty dla Forum. Stosuj się do zasad, które na nim panują. Chcesz mi nawrzucać za usunięty temat? Szkoda Twojego czasu. Przeznacz go na zapoznanie się z regulaminami obowiązującymi na Forum (które zaakceptowałeś/aś podczas rejestracji).
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#697421 Wysłany:
25 Paź 2013, 12:07; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
_wladimir_ napisał(a): Sasuke, to takie twarde pod Tobą to ziemia. Zejdź na nią i zacznij twardo stąpać. Zagrywki a'la Jehowy to między bajki włóż. Skoro w grupie Kuj-Pom jest zarejestrowanych coś koło 250 osób, są nękani spamem i nic, to gdzie Ty chcesz na ulicy ludzi nagabywać. Zresztą takiego parcia na siłowe zwiększanie populacji to tu raczej wiele osób nie ma.
"Dzień dobry Pani/Panu. Bardzo ładna dziś pogoda. Wspaniałego ma Pani/Pan Fiata. Chciałbym z Panią/Panem o nim porozmawiać i jednocześnie zachęcić..." No sorry. Nie mój film, nie moja bajka. Sory wladimir ale z takim podejściem jak ty masz to napewno oz następnego nie będzie
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#697426 Wysłany:
25 Paź 2013, 12:36; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Moderator |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#697435 Wysłany:
25 Paź 2013, 13:54; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
_wladimir_ napisał(a): Sasuke napisał(a): Sory wladimir ale z takim podejściem jak ty masz to napewno oz następnego nie będzie Przeobraź słowa w czyn. Pokaż efekty. Wówczas pogadamy o podejściu słusznym i mniej słusznym. Żeby coś zdziałać trzeba chcieć, ale skoro tych chęci nie ma, to no nie ma szans na powodzenie.
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#697438 Wysłany:
25 Paź 2013, 14:03; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Moderator |
 |
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#697440 Wysłany:
25 Paź 2013, 14:18; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
_wladimir_ napisał(a): Sasuke napisał(a): Żeby coś zdziałać trzeba chcieć, ale skoro tych chęci nie ma, to no nie ma szans na powodzenie. Za dzieciaka się mówiło "kto proponuje ten wykonuje". Jeśli chcesz oderwać od siebie łatkę teoretyka pokaż nam jak to działa. Niedługo podobno masz gościć w Polsce. Chęci widzę Ci nie brakuje. Pokaż mi ludzi których zwerbowałeś, zabierz ich na OZeta a wówczas przyznam Ci rację, że pomysł był bombowy. Wyzwanie przyjęte.
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#697441 Wysłany:
25 Paź 2013, 14:21; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Moderator |
 |
|
|
Góra |
|
 |
wojtass18 |
#697528 Wysłany:
25 Paź 2013, 21:11; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Wojtek
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Benzyna
Województwo: zachodniopomorskie [Z]
Miejscowość: SZCZECIN Rejestracja: 10 Gru 2009, Posty: 4596 Pomógł: 56
|
Sasuke, sam kiedyś sporo ulotek umieszczałem, nawet kalendarzyki( umieszczałem na bocznej szybie kierowcy) efekt żaden, wierz Mi sporo tego było nawet kobita Mi w tym pomagała, a nagadywanie ludzi to słaby pomysł, niby czemu mają wysłuchać kogoś kogo widzą pierwszy raz na oczy
|
|
Góra |
|
 |
procent1990 |
#704619 Wysłany:
10 Gru 2013, 03:10; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntomaniak |
 |
Imię: Kuba
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Województwo: warmińsko-mazurskie [N]
Miejscowość: Olsztyn/Ełk Rejestracja: 25 Maj 2013, Posty: 72
|
jeśli chodzi o nasz region czyli [N] nie mam pojęcia ile dokładnie jest zarejestrowanych osób. Niedawno sam dołączyłem do forum i uważam, że OZ jest imprezą konieczną, żeby forum nie upadło.Teraz z chłopakami chcieliśmy się spotkać na chwilę w Olsztynie. Zgłosiły się raptem 3 osoby. Nasz region to trochę pustynia i chyba nie ma jakiejś większej chęci organizowania się w grupę. Zobaczymy co będzie dalej. Wiadomo, że łatwiej jedzie się z ludźmi, których się zna. Najsprawiedliwiej byłoby organizować OZ co roku w innym miejscu, żeby każdy co roku miał blisko lub daleko. Jeśli chodzi o samo funkcjonowanie forum, moim zdaniem można byłoby przenieść je na płatny serwer, na którym z racji dużej liczby osób mogłyby umieszczać reklamy konkretne firmy. Jak wiadomo w Polsce nie ma nic za darmo więc z tego można je utrzymać a przy dobrych wiatrach nawet mieć coś ekstra. Co do składek, gdyby wynosiła ona rocznie do 50 zł to myślę, że każdy jest w stanie odłożyć takie pieniądze (najwyżej 4 4paki piwa mniej  ) W przyszłym roku jeśli coś takiego się odbędzie postaram się zjawić 
|
|
Góra |
|
 |
emilio_09 |
#717051 Wysłany:
19 Lut 2014, 11:25; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Emil
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
Województwo: podlaskie [B]
Miejscowość: Suwałki/ Warszawa Rejestracja: 30 Lip 2013, Posty: 105
|
dołączając się do dyskusji chciałbym zapytać czy coś może się ruszyło od października? nie widzę żeby ktoś w ogóle rozmawiał na temat OZ, a szkoda by było żeby się nie odbył na forum jestem stosunkowo nie długo ale z tego co wyczytałem to na OZ w większości przyjeżdża "stara ekipa", według mnie warto by było chociaż dla tej starej, pewnej ekipy zrobić zlot, a jestem pewien, że dołączą jakieś nowe osoby i zawsze coś z tego wyjdzie. Tak jak napisałem szkoda by OZ się nie odbył, zacznijmy chociaż rozmowę na ten temat, bo totalnie nic się nie dzieje. Jeżeli chodzi o kwestię miejsca. Bez wątpienia Śląsk ma najmocniejszą ekipę, fajnie się organizują czego efekty widzimy na relacjach chociażby z feriozlotu- szacuneczek  , dlatego też myślę, iż OZ powinien odbyć się na ich terenie, w nagrodę za to jak współpracują. Co do reszty kwestia dogadania się, na pewno znajdą się osoby, które z chęcią pomogą w organizacji, osobiście sam z chęcią pomogę, tylko zacznijmy coś robić w tej sprawie 
_________________ Moje HGT

http://fiatpunto.com.pl/topic44344.html
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#717124 Wysłany:
19 Lut 2014, 19:33; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
Przyłączam się do emilio_09. Ja na 100% będę tylko bynajmniej dwa miesiące przed muszę wiedzieć ponieważ urlop muszę sobie zarezerwować, a lepiej by było gdybym i tak prędzej wiedział, bo jak w tym terminie bedą miały 2/3 osoby wolne urlop lub będą chore to mam marne szanse... Co do filmiku będzie w weekend robiony. Ponieważ jest mało materiału mało filmów mam nadzieje ze nie będziecie zawiedzieni jak słaby wyjdzie. Mam już dwoje chętnych na film, materiał i co będą odpowiedzialni za niego i się na tym dobrze znają. Tak więc, ja i te dwie osoby, to ze mną już będą 3 osoby.
|
|
Góra |
|
 |
_marcin00_ |
#717134 Wysłany:
19 Lut 2014, 20:14; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Marcin
Samochód: Fiat Tipo II
Silnik: 1.4 16V 120KM
Wersja: Easy
Miejscowość: Toruń Rejestracja: 29 Sty 2010, Posty: 3642 Pomógł: 31
|
|
Góra |
|
 |
oko21 |
#717192 Wysłany:
19 Lut 2014, 23:23; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Damian
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 16 Wrz 2008, Posty: 5496 Pomógł: 26
|
Sasuke napisał(a): Co do filmiku będzie w weekend robiony. Który weekend? Bo od zlotu to już parę minęło.  To jest chyba najdłużej powstający film ze zlotu, w całej historii forum. Dawid, nie bierz tego co dalej napiszę do siebie, bo napiszę to ogólnie. Być może doleję oliwy do ognia i wiele osób się ze mną nie zgodzi. Uważam jednak, że na forum króluje podejście roszczeniowe. Dajcie, zróbcie, załatwcie. Nic od siebie. Chcialbym się mylić, ale jeśli nikt z ekipy forum nie podejmie się organizacji czegokolwiek to nic z tego nie wyjdzie. Tak więc powiem Wam jedno. W tym roku prawdopodobnie zlotu nie będzie.
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#717204 Wysłany:
19 Lut 2014, 23:56; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
_marcin00_ napisał(a): Kod: Trzeba powiedzieć sobie wprost: bynajmniej i przynajmniej to nie synonimy. Jeśli nie znamy znaczenia tych słów, po prostu ich nie używajmy. Inaczej wpadka gwarantowana. Łał Marcin ty potrafisz się do mnie odzywać po roku, nie mogę z podziwu wyjść. Niby taki kolega a od zlotu się nie odzywa nie odpisuje na wiadomości itp. Masz tupet Marcin a o Dawidzie to już nie wspomnę. Cytuj: W tym roku prawdopodobnie zlotu nie będzie. To w takim razie forum obumiera już totalnie, sory oko ale dużo tez zależy od zarządców forum.
|
|
Góra |
|
 |
dewew |
#717205 Wysłany:
20 Lut 2014, 00:07; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
CentoCinque |
 |
Imię: Adam
Samochód: Punto 2012
Silnik: 1.4 16V 105KM
Wersja: Easy
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdynia/Warszawa Rejestracja: 14 Paź 2010, Posty: 2422 Pomógł: 1
|
Sasuke napisał(a): sory oko ale dużo tez zależy od zarządców forum. ja nie chcę być wścibski, ale trochę dziwnie wygląda oskarżanie kogoś o złą organizację jeśli samemu nie można ogarnąć filmu w pół roku 
|
 |
Sasuke |
#717217 Wysłany:
20 Lut 2014, 00:46; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
To w takim razie filmu nie bedzie, bo po co ?? 
|
|
Góra |
|
 |
Bartus |
#717221 Wysłany:
20 Lut 2014, 00:58; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Sympatyk kropek |
|
oko21 napisał(a): Sasuke napisał(a): Co do filmiku będzie w weekend robiony. Który weekend? Bo od zlotu to już parę minęło.  To jest chyba najdłużej powstający film ze zlotu, w całej historii forum. Może dam rade na ten weekend pod koniec kwietnia;), a co do drugiego zdania, to dzięki, przejdę z moim filmem do historii  Ogólnie nie widzę sensu robienia filmu z zdjęć które są już na forum + parę zdjęć od Sasuka, ale dla Was wszystko!! 
|
|
Góra |
|
 |
domin45670 |
#717225 Wysłany:
20 Lut 2014, 01:14; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Dominik
Silnik: 1.2 16V 80KM
Wersja: Active
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Maj 2008, Posty: 14400 Pomógł: 128
|
Sasuke napisał(a): To w takim razie forum obumiera już totalnie, sory oko ale dużo tez zależy od zarządców forum. Zarząd forum ma prawo czasem nie mieć czasu (właśnie skończyłem pracę na dziś). Zorganizować zlot każdy może, żaden problem, wystarczy tylko chcieć... i mieć czas na to. Zlot nie jest czymś tylko dla zarządu. Wystarczy ruszyć 4 litery, zwołać kilka osób do pomocy i sru. A nie zróbcie, załatwcie i... czemu wciąż nic nie wiadomo  Sorry za dolanie oliwy do ognia, ale jak czytam takie dyrdymały, to nie sposób nie odpisać, choćby nie wiem jak był człowiek padnięty po całym dniu.
_________________ PII 1.2 16v 3D Active 2002r. 128 000 km GRIGIO STEEL Gorąca Szesnastka Club
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#717227 Wysłany:
20 Lut 2014, 01:18; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
domin45670 napisał(a): Sasuke napisał(a): To w takim razie forum obumiera już totalnie, sory oko ale dużo tez zależy od zarządców forum. Zarząd forum ma prawo czasem nie mieć czasu (właśnie skończyłem pracę na dziś). Zorganizować zlot każdy może, żaden problem, wystarczy tylko chcieć... i mieć czas na to. Zlot nie jest czymś tylko dla zarządu. Wystarczy ruszyć 4 litery, zwołać kilka osób do pomocy i sru. A nie zróbcie, załatwcie i... czemu wciąż nic nie wiadomo  Sorry za dolanie oliwy do ognia, ale jak czytam takie dyrdymały, to nie sposób nie odpisać, choćby nie wiem jak był człowiek padnięty po całym dniu. Tak, ale są chyba osoby odpowiedzialne za takie imprezy.
|
|
Góra |
|
 |
xONx |
#717235 Wysłany:
20 Lut 2014, 01:43; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Paparazzi |
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Wersja: SX
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdańsk/Malbork Rejestracja: 12 Sty 2009, Posty: 3082 Pomógł: 17
|
Ja zapytam z ciekawości, chociaż na żadnym OZ nie byłem. Czy jeżeli będzie zlot w tym roku, to czy szefostwo forum bierze pod uwagę organizację forum w innym miejscu niż dotychczas, czy ... miejsce to samo 
_________________ Jest kraj, gdzie od wieków wolność ma barwę krwi Jest miasto, magia dziejów w jego murach tkwi Jest klub w tym mieście w barwach bieli i zieleni Jest wiara i tradycja której nic nie zmieni.
----
Odpowiedni ludzie mówią o tym cudzie kiedy Punta się zjeżdżają VW się kłaniają
|
|
Góra |
|
 |
domin45670 |
#717236 Wysłany:
20 Lut 2014, 01:50; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Dominik
Silnik: 1.2 16V 80KM
Wersja: Active
Miejscowość: Katowice Rejestracja: 25 Maj 2008, Posty: 14400 Pomógł: 128
|
Sasuke napisał(a): domin45670 napisał(a): Sasuke napisał(a): To w takim razie forum obumiera już totalnie, sory oko ale dużo tez zależy od zarządców forum. Zarząd forum ma prawo czasem nie mieć czasu (właśnie skończyłem pracę na dziś). Zorganizować zlot każdy może, żaden problem, wystarczy tylko chcieć... i mieć czas na to. Zlot nie jest czymś tylko dla zarządu. Wystarczy ruszyć 4 litery, zwołać kilka osób do pomocy i sru. A nie zróbcie, załatwcie i... czemu wciąż nic nie wiadomo  Sorry za dolanie oliwy do ognia, ale jak czytam takie dyrdymały, to nie sposób nie odpisać, choćby nie wiem jak był człowiek padnięty po całym dniu. Tak, ale są chyba osoby odpowiedzialne za takie imprezy. Owszem. Tymi osobami są... forumowicze chętni do organizacji.
_________________ PII 1.2 16v 3D Active 2002r. 128 000 km GRIGIO STEEL Gorąca Szesnastka Club
|
|
Góra |
|
 |
Sasuke |
#717242 Wysłany:
20 Lut 2014, 09:43; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
|
Czyli nie będzie bo sie nikomu nie chce tak?
|
|
Góra |
|
 |
oko21 |
#717245 Wysłany:
20 Lut 2014, 09:55; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Damian
Silnik: 1.3 70KM mJTD
Miejscowość: Gliwice Rejestracja: 16 Wrz 2008, Posty: 5496 Pomógł: 26
|
Sasuke napisał(a): Tak, ale są chyba osoby odpowiedzialne za takie imprezy. Nie ma. Nikogo nigdy nie wyznaczamy do czegokolwiek. Kto chce, ten robi. Sasuke napisał(a): sory oko ale dużo tez zależy od zarządców forum. Widzisz Dawid, to jest właśnie to o czym napisałem wcześniej. Postawa roszczeniowa. "Przecież wy to musicie zrobić". Guzik prawda. zauważcie wszyscy, że na 4 i 5 OZ wsród organizatorów byli "zwykli" userzy. Nikt ich nie wyznaczał, sami sie zgłosili do pomocy. I to nie tylko podczas samego OZ ale również pomagali przy organizacji, tracąc swój czas, paliwo i kto wie co jeszcze, żeby wszystko poszło jak trzeba. Ja wiem, ze Ty siedzisz w Niemczech i nie masz czasu. Powtórzę: nie pisze tego do Ciebie. Nie spinaj się. xONx napisał(a): Czy jeżeli będzie zlot w tym roku, to czy szefostwo forum bierze pod uwagę organizację forum w innym miejscu niż dotychczas, czy ... miejsce to samo Szczerze mówiąc, ja osobiście chciałbym odejść od tej formuły jednego miejsca czy rejonu. domin45670 napisał(a): Zorganizować zlot każdy może, żaden problem, wystarczy tylko chcieć... i mieć czas na to. Zlot nie jest czymś tylko dla zarządu. Wystarczy ruszyć 4 litery, zwołać kilka osób do pomocy i sru. Święte słowa. Aha, żeby nie było. Ja w tym roku z przyczyn osobistych nie mogę sie podjąć organizacji zlotu. prawdopodobnie nawet na niego nie przyjadę. Jeśli sie odbędzie oczywiście. Tak więc jeśli chcecie żeby zlot się odbył - ruszcie cztery litery i organizujcie. [ Dodano: 20 Lut 2014 08:55 ]Mnie się chce, tylko nie mogę.
|
|
Góra |
|
 |
_wladimir_ |
#717249 Wysłany:
20 Lut 2014, 10:30; Temat postu: Re: Ogólnopolski Zlot - czy jest nam jeszcze potrzebny? |
|
 |
Moderator |
 |
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|