Bercik tak to tylko w Erze. Poczytaj w necie o forumowych skryptach i ograniczeniach z nimi związanymi. Znowu tutaj przywołam przykładowy temat 2rotora:
1. Załóżmy że da się jakoś zrobić te losowe wrzucanie fotek. Wejdę do takiego tematu, zobaczę fotki auta po odbudowie i nie będzie mi się chciało czytać tych kilkunastu stron bo to byłoby bez sensu. Widzę auto w pierwszym poście, wygląda super więc po co mam tracić czas na czytanie?
2. Znowu mowa o tym przykładowym temacie... Dużo fotek i konkretnych rzeczy dodał ZoLtaR. W jaki sposób zwykły użytkownik ma dodać cokolwiek do postu innej osoby?
3. Brak chronologii wspomniany wyżej. Wchodzę w temat, oglądam fotki, zaczynam czytać, jedna strona, druga, trzecia... O! Jest jakiś opis modyfikacji! Wracam na pierwszą stronę aby zobaczyć... Wracam na trzecią stronę i czytam dalej... czwarta, piąta... dziesiąta... O! Kolejny ciekawy opis modyfikacji. Wracam na pierwszą stronę obejrzeć... Kwadratura koła normalnie.
Jak na razie to jestem przeciwny edycji pierwszego posta gdyż nie przekonaliście mnie do tego. Mało tego, mam wrażenie że sami nie wiecie czego chcecie... To co proponujecie ma sens tylko wtedy gdy w takim temacie nie można pisać postów lub ogranicza się tylko do jednej strony. Taka zmiana to krok wstecz, a nie do przodu. Tak więc czekam na konkrety panowie