Początkowo plan był taki, abyśmy spotkali się na Barbarce (kawałek od Torunia), jednak przy wcześniejszych oględzinach wynikł jeden, malutki problem. Zakaz palenia ognisk i grillowania. Powstał plan awaryjny. Zalesie. Plaża nad jeziorem Chełmżyńskim z bardzo fajną infrastrukturą dla turystów. Jak pomyśleliśmy tak pomknęliśmy. Stety, niestety w tradycyjnym, kameralnym towarzystwie: Kicia i Mysz, _marcin00_ i ja. Mimo rozdanych wielu wizytówek nikt nowy się nie pojawił. Nie poddajemy się, agitacja idzie dalej.
Tak wyglądała miejscówka którą wybraliśmy.
Po przybyciu na miejsce dość szybko ściągnęliśmy na siebie uwagę pozostałych plażowiczów. Skąd mogliśmy wiedzieć że cały dym pójdzie w kierunku plaży.
Nasz nadworny kucharz. My (Mysz i ja) nie mogliśmy się tym zająć. Ktoś musiał się kąpać.
Drobna pomoc jednak okazała się niezbędna. Szatański kociołek osiągnął piekielną temperaturę i mięso było trzeba przewracać w szybkim tempie, na dwie pary rąk.
Co niektórzy zrezygnowali z węgielków i zapodali nowe mięsiwo na ruszt.
Kobiety zgodnie z ogólnopolską tradycją siedziały w garach.
Nadszedł czas konsumpcji.
Atrakcją byli panowie walczący z motorówką...
przegrali.
Na szybko zabrana pałatka miała służyć za koc. Okazała się jednak doskonałą przebieralnią. Tego nawet na Mango nie mają.
Pomoc wykwalifikowanego personelu okazała się niezbędna.
Nadszedł czas żeby skorzystać z zachodu słońca.
Wladimir pozdrawia Was.
Wracamy do zachodu...
Towarzystwo się rozleniwiło...
...więc co było robić.
Aż tu nagle...
...niestety nikt w jeziorze nie wylądował więc...
Dzięki Bogu ratownik nie był już potrzebny tego wieczora.
Ale widoczki były przednie.
To pisałem ja, _wladimir_.
Serdecznie zapraszamy niezdecydowanych na kolejne spoty.
Forum jest dla Ciebie a nie Ty dla Forum. Stosuj się do zasad, które na nim panują. Chcesz mi nawrzucać za usunięty temat? Szkoda Twojego czasu. Przeznacz go na zapoznanie się z regulaminami obowiązującymi na Forum (które zaakceptowałeś/aś podczas rejestracji).
Forum jest dla Ciebie a nie Ty dla Forum. Stosuj się do zasad, które na nim panują. Chcesz mi nawrzucać za usunięty temat? Szkoda Twojego czasu. Przeznacz go na zapoznanie się z regulaminami obowiązującymi na Forum (które zaakceptowałeś/aś podczas rejestracji).
_________________ Jest kraj, gdzie od wieków wolność ma barwę krwi Jest miasto, magia dziejów w jego murach tkwi Jest klub w tym mieście w barwach bieli i zieleni Jest wiara i tradycja której nic nie zmieni.
----
Odpowiedni ludzie mówią o tym cudzie kiedy Punta się zjeżdżają VW się kłaniają
Imię: Marcin
Samochód: Fiat Tipo II
Silnik: 1.4 16V 120KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: Easy
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Toruń Rejestracja: 29 Sty 2010, Posty: 3642 Pomógł: 31
Z elektryką się już uporali, co najwyżej drobne poprawki im zostały , a remont to inna sprawa. Zresztą mieszkańcy wspomnianego domu byli dziś z rana na forum zalogowani
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum