|
Obecny czas: 17 Cze 2025, 01:26
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
xsadol |
#310712 Wysłany:
22 Lis 2009, 23:00; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Miejscowość: ze Śląska ;) Rejestracja: 06 Lut 2009, Posty: 354
|
_________________ "Benzyna jest do osobówek, ropa do ciężarówek a gaz do kuchenek"
|
|
Góra |
|
 |
|
|
fajgi |
#310822 Wysłany:
23 Lis 2009, 16:14; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: ukaszeeeekk
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Paliwo: Inne
Województwo: kujawsko-pomorskie [C]
Miejscowość: Brodnica-> CBR Rejestracja: 05 Sty 2009, Posty: 1252
|
_________________ Twardo i nisko...jak mówi Pismo... Ojciec niestety kupił Goilfa MK IV, bo kropka skasował mu gówniarz....a ja obecnie. Polo 6N mojego projektu
|
|
Góra |
|
 |
PrzemyslawOstr |
#310863 Wysłany:
23 Lis 2009, 18:02; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Przemysław
Samochód: Punto II 5d
Silnik: 1.2 8V 60KM
Paliwo: Benzyna
Wersja: S
Województwo: świętokrzyskie [T]
Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski Rejestracja: 25 Paź 2009, Posty: 776 Pomógł: 1
|
Cytuj: http://moto.allegro.pl/item825677211_eko_tuning_duza_moc_male_spalanie_to_mozliwe.html
Kolega zrezygnował ze sprzedawania Neoszoketu, i postanowił wystawić domenę o tej nazwie  . Eh, pewny jestem że tyle wyświetleń aukcji uzyskał dzięki pomocy forumowiczów  .
fajgi leżę 
|
|
Góra |
|
 |
sadoo |
#310976 Wysłany:
23 Lis 2009, 23:15; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Jelenia G. Rejestracja: 08 Mar 2007, Posty: 3135
|
|
Góra |
|
 |
Garand |
#311040 Wysłany:
24 Lis 2009, 09:59; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Warszawa - Bemowo Rejestracja: 06 Sty 2009, Posty: 113 Pomógł: 1
|
Pomysł i wykonanie pierwszorzędne!  Ze też komuś się chciało...
_________________ Złoty Fiat Punto II SX 1.2 8v - Sprzedany 
Srebrne Renault Clio Grandtour TCe
|
|
Góra |
|
 |
Dotka |
#311048 Wysłany:
24 Lis 2009, 10:34; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Dorota
Samochód: Bravo
Silnik: 1.4 16V 120KM
Wersja: Emotion
Województwo: małopolskie [K]
Miejscowość: Kraków Rejestracja: 28 Wrz 2008, Posty: 1178
|
|
Góra |
|
 |
SOMEONE007 |
#311052 Wysłany:
24 Lis 2009, 10:44; Temat postu: |
|
 |
Szaman |
 |
Imię: Przemek
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.3 75KM mJTD
Paliwo: ON
Wersja: Dynamic
Województwo: śląskie [S]
Miejscowość: Rybnik Rejestracja: 03 Mar 2008, Posty: 5567 Pomógł: 34
|
|
Góra |
|
 |
niedziu |
#311058 Wysłany:
24 Lis 2009, 11:12; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Marcin
Województwo: małopolskie [K]
|
|
Góra |
|
 |
kornat |
#311077 Wysłany:
24 Lis 2009, 12:43; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: mateusz
Samochód: Punto I 3d
Wersja: ELX
Województwo: mazowieckie [W]
Miejscowość: Wawa/Płońsk Rejestracja: 12 Gru 2007, Posty: 621
|
sadoo napisał(a): http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10563554 Cytuj: Diss na sprzedam skodę
Hej człowieku co to jest, zwykła skoda jeden sześć, obczaj moją czarną fure, wyrwę na nią twą maniure.
Że beznyna ? Mało pali ? U mnie gazik zdrowo smali ! Troche śmierdnie, strzeli, huknie Ale pędzi przeokrutnie.
Ćwiary pewnie Ci wstawiali, tylko szpachli mało dali, moja z niemiec kozak fura dziadek jezdził, full kultura.
75 masz kucy ? moje be-em Cie nauczy 85 i w gazie, spójrz w lusterko i narazie Twoje pasą się na łące moje zdrowe, szlające.
Masz poduche, ja mam dwie masz hak z tyłu, a ja nie Moja fura jest sportowa A z tym hakiem to sie chowaj
I oponki masz zimowe, Moje letnie, też jak nowe Świeżo bieżnik przyklejony Łykne Cie ziom z każdej strony
Kolor zieleń ? Nie czereśnia ? To już wogle inna piesnia Jakby sraczka, troche beż Kolor masz do dupy też
Za to u mnie, 3 odcienie w słońcu widać jak sie mienie nie nie bita, to refleksy w końcu dziadek, neue, niemcy...
I że z żalem ją sprzedajesz? I że łzy, kolacje dajesz ? Ja jak moją sprzedawałem, ani troche nie płakałem Zona kciuki swe ściskała, by chłodnica wytrzymała.
Chcesz ziom jezdzić odjazdowo kup se beme odlotową Przekręc kluczyć wciśnij gaz Hej spokojnie, jeszcze raz
To nie emka, delikatnie, Jedyneczka, bardzo ładnie Tak ma zgrzytać to normalne Nie ma bemki idealnej
Skodą jeżdzisz na zakupy, Bemką wozisz się na dupy.
|
|
Góra |
|
 |
Paclawek |
#311107 Wysłany:
24 Lis 2009, 15:25; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: się biorą dzieci Rejestracja: 26 Maj 2008, Posty: 289
|
|
Góra |
|
 |
nismo |
#311108 Wysłany:
24 Lis 2009, 15:25; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
Imię: Daniel
Samochód: Panda
Silnik: 1.1 8V 55KM
Miejscowość: Bielsko-Biała Rejestracja: 03 Paź 2008, Posty: 502
|
_________________ Citroen C3 1.4i 75 KM
Fiat Panda 1.1 54KM
Kiedyś było sobie Punto II
|
|
Góra |
|
 |
lakikwap |
#311161 Wysłany:
24 Lis 2009, 18:31; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
kornat nieźle nieźle! ty pisałeś 
|
|
Góra |
|
 |
kornat |
#311206 Wysłany:
24 Lis 2009, 20:35; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: mateusz
Samochód: Punto I 3d
Wersja: ELX
Miejscowość: Wawa/Płońsk Rejestracja: 12 Gru 2007, Posty: 621
|
lakikwap napisał(a): kornat nieźle nieźle! ty pisałeś 
nie, ja nie mam bmw 
|
|
Góra |
|
 |
lakikwap |
#311209 Wysłany:
24 Lis 2009, 20:38; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
|
nie no twoją furke z twojego profilu to ja znam dobrze  , ale tu o rymy chodzi a nie bmw 
|
|
Góra |
|
 |
Paweł A. |
#311276 Wysłany:
24 Lis 2009, 23:25; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Samochód: Punto II 3d
Silnik: 1.2 16V 80KM
Miejscowość: Bielsko-Biała Rejestracja: 14 Kwi 2009, Posty: 745
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=802503199
Na wypadek gdyby aukcja została usunięta:
Cytuj: Wydanie drugie, poprawione.
Szanowny Allegrowiczu. Jeśli masz już dosyć nudnego, beztroskiego życia, zapomniałeś jak nazywa się Twój psychoanalityk, szukasz racjonalnego powodu do popełnienia samobójstwa czy też bezsennymi nocami zastanawiasz się, na co by tu wydać jeszcze trochę kasy - trafiłeś we właściwe miejsce. Oferuję Ci przedmiot, który nada Twojemu życiu nowego wymiaru. A może nawet i odrobinę sensu. W skrajnym przypadku zapewni Ci długotrwałą i niestety nieskuteczną terapię w zamkniętym ośrodku dla nerwowo chorych.
Zacznę jednak od początku, byś miał okazję upewnić się, iż dokonujesz właściwego wyboru…
Ta historia jest prawdziwa:
6 stycznia 07. Poranny wyjazd na Pomorze. Po smarta. Wesoło jest w starej, wysłużonej astrze, nie powiem. Kurczak w warzywach (na zimno) smakuje nieziemsko. Troszkę deszczu nie psuje nam humorów ... 20 km przed celem pasek rozrządu odrobinkę się zerwał. Nic to. Do celu niecałe 20 km, dobrzy ludzie mają linkę i niezłą fantazję (nocna jazda na holu z prędkością 100 km/h - do tej pory mam stany lękowe...).
6 stycznia 07 wieczór: a niech tam, fajna knajpka, browarek i dobre papu, hotelik i ... hmm (bez przesady - nic co by wykraczało poza ogólnie przyjęte normy, choć z drugiej strony…szkoda).
7 stycznia 07. Oto on. Smart. Mała, żółta poczwarka spogląda na nas smutnymi oczkami. Troszkę zaniedbana, tu i ówdzie obita, ale ogólne wrażenie dobre. Maskotka przy kluczyku przedstawia smarcika z radosnym uśmiechem na twarzy...Ta maskotka ujęła mnie najbardziej...
7 stycznia 07, odrobinę później. Smarcik już jest mój. Do domku wracamy na raty (moja kobieta zostaje z kumplem w hotelu, jego wraca ze mną smartem). Powody natury obiektywnej.
Jedziemy (pamiętaj, podwiń sobie lewą nogę, to automat....). Pamiętam. Ale zapominam o ręcznym: 300 km autko ciągnie za sobą troszkę przyblokowane kółeczka. Okazało się, że lampka sygnalizująca zaciągnięty hamulec nie do końca świeci. Tzn. świeci, ale na czarno. Cóż. Drobny wypadek przy pracy.
Dalej już bez niespodzianek ??? Kilka km przed domem zamigotał wskaźnik paliwa. Rezerwa. Teoretycznie 2 litry - dojedziemy. Padł 300 m od stacji benzynowej. Było z górki, więc nie mogę tego nawet nazwać pechem.
W domku. Smart przejechał 610 km. Sam. Bez pomocy. Jutro będę się cieszył.
8 stycznia 07. Cóż, trzeba pojechać do pracy. Smartem, a niech tam. 31 minuta jazdy: coś stuknęło i zapaliła się lampka ładowania. Damy radę, akumulator wytrzyma przeca te 20 km....Akumulator tak, ale nie chłodzenie silnika. Dobra, stoję. Telefon do kumpla; zaraz się zjawią z holem. Deja vu. Będę znowu holowany ? Nie będę na szczęście, w otworku do wkręcenia haka nie ma gwintu. Spychamy autko do przygodnie poznanego rolnika. Stoi tam do dnia następnego. A ja w tym czasie inauguruję sezon zakupów części do smarta.
9 stycznia 07, około południa, jadę wymienić pasek klinowy. Rolnik ochoczo zaproponował, że za 5 dych sam to zrobi, cobym się nie ubłocił. Jak powiedział, tak zrobił. Pod smartem spora kałuża oleju.
10 stycznia 07. Już mnie uważają za czubka (w pracy). Do smarta ustawiła się kolejka oglądaczy na firmowym parkingu. Zastanawiam się, czy pobierać opłaty za przejażdżki.
11 stycznia 07 lampka od zaciągniętego hamulca ożyła i świeci. Niezależnie czy jest zaciągnięty, czy nie. W dodatku po wjechaniu na dowolną nierówność zapalają się również lampki od abs i asr i....już nie gasną. Ponieważ nic innego nie przychodzi mi do głowy, resetuję autko, zupełnie tak jak mojego laptopa. Odłączam baterię… Lampki owszem, gasną, ale nie zapala silnik. Nic to: jestem twardy – próbuję do skutku. Zapalił, za 20 tym razem. I tak mu już zostało.
12 stycznia. Muszę pojechać na Śląsk. Smart ? Hmm, mój kumpel (handlowiec), też ma wątpliwości. Rzucamy monetę - smart.
12 stycznia 2,5 godziny później. Katowice na widoku, jeszcze kilka km i jesteśmy u celu. Jazda średnia, wieje, nie da się jechać szybciej niż 100 km/h. Stajemy na pierwszych światłach w Katowicach i...już z nich nie odjedziemy... Padło sprzęgło. Nie... Telefon po lawetę i do Smart Center. Niedaleko. W Smart Center ciepło, miło, kawusia za free. Będą działać.
15 stycznia 07. Telefon ze Smart Center zastał mnie w ulubionym pubie: facet, który zadzwonił powinien pracować na policji jako posłaniec śmierci (informować rodziny ofiar o śmiertelnych zejściach). Beznamiętnym głosem oświadczył, że smart to kupa złomu, silnik pęknięty, sprzęgło zalane olejem, itd, itp. Co on może zrobić ? A co ja mogę ? Dopiłem piwo. Gdybym wiedział, że to jedno z ostatnich w moim życiu… Poprosiłem, żeby to w kupę poskładali (z nowym sprzęgłem), coś wymyślę.
15 do 19 stycznia: smarta nie ma w domu. Nie powiem, żebym tęsknił za nim (choć mam z tego powodu odrobinę wyrzutów sumienia). W międzyczasie przyszła paczka z zimowymi kołami do smarta. I nowe radio. I parę innych dupereli...W sobotę jadę po Smarta. Pociągiem (pierwszy raz od 7 lat....). Po drobnych 2 godzinach oczekiwania odbieram poczwarkę. Jeździ, choć miły Pan serwisant uprzedził mnie: „nie gwarantuję, że dojedzie Pan do domu”. Poinformował mnie również, że nie mam klaksonu (nie wiem w jakim celu, nie mógł się przecież spodziewać, że takim drobiazgiem mnie dobije). Wracam: z Katowic do Wrocławia autostradą 4 godziny. Nie, nie z powodu smarta. Po prostu spadł śnieg…Smarkacz trzymał się dzielnie (choć z uporem maniaka starał się wpaść w poślizg). Okazało się, że jest zapowietrzony układ hamulcowy. Drobiazg, dzięki temu kupiłem sobie latarkę, żabkę do odkręcania zamarzniętych korków i 5 paczek kinder bueno).
Dojechałem do domu.
31 stycznia 2007. Smark nadal stoi w garażu. Nie zaglądam często do niego. Założyłem tylko zimowe kółeczka. Od tamtych wydarzeń minęło sporo czasu.
W Smarcie w ciągu tego czasu zepsuło się wszystko. Niektóre rzeczy nawet po kilka razy. Jeśli istniało jakiekolwiek, najmniejsze prawdopodobieństwo, że jakaś rzecz padnie: padała. Jeśli nie istniało takie prawdopodobieństwo: padała również.
Cóż, ma to swoje dobre strony: poznałem chyba wszystkie SmartCenter w Polsce. Zaprzyjaźniłem się z serwisantami. Nie popadłem w alkoholizm, ponieważ nie miałem kasy na gorzałkę. Nauczyłem się cierpliwości. A moje zdolności techniczne osiągnęły taki poziom, że swobodnie mogę poskładać do kupy latający talerz, który niegdyś rozbił się w Roswell.
Jako, że w smarcie wszystko padło, wszystko też wymieniłem (bądź naprawiłem). Myliłby się jednak ten, kto sądziłby, że autko jest sprawne. Otóż nie jest. Zapala albo nie zapala. Jedzie albo nie jedzie. Zmienia biegi, albo ich nie zmienia. Wycieka z niego olej, chociaż go nie ubywa. Klimatyzacja jest sprawna ale nie chłodzi.
Czasami przez tydzień działa idealnie. Potem zapala co 3 raz. Potem co 20. Potem nie chce sam zmieniać biegów. Kiedy jadę z tym do serwisu: złośliwie chodzi jak złoto. Doszło już do tego, że jak przejadę 20 km bez awarii zaczynam wietrzyć jakiś podstęp. I przeczucie nigdy mnie nie myli…
Pewnego dnia urwał mi się silnik. Tak po prostu, jak w nędznej, czeskiej komedii. Innym razem dało się włączyć tylko wsteczny bieg. Nie zraziłem się tym i przejechałem 30 km na wstecznym. Niepotrzebnie: rekord Ginessa to 150 km... Nie lubię jak pada deszcz….żeby zmienić kierunek nawiewu (wentylatora) na szybę, trzeba wyjąć akumulator. Robię to w 2 minuty... Jest tych smaczków jeszcze sporo. Tych najgorszych nie wymienię, ponieważ ogłoszenie mogą czytać dzieci.... Smart przejechał już niemal 120 tys km. Koszt napraw przekroczył kilkukrotnie jego wartość (początkową, nie obecną....). Płaciłem jednak z zaciśniętymi zębami. Jestem przeca Polakiem, zawziętym, upartym typem. W większości banków wisi już moje zdjęcie z adnotacją „regulamin pracy naszej placówki nie przewiduje dodatków pieniężnych za negatywne skutki kontaktu z tym osobnikiem”.
Po przeanalizowaniu wszelkich możliwych przyczyn tego stanu rzeczy, doszedłem do wniosku, że mają one podłoże metafizyczne. Ktoś rzucił na niego klątwę, bądź też wyposażył w złośliwą osobowość. Być może mamy tu do czynienia z każdym z w/w zdarzeń. Na egzorcyzmy jednak się nie zdecydowałem. Egzorcyści nie wystawiają faktury VAT.
Dlaczego miałbyś kupić to autko ? Jest ku temu ważny powód. Otóż ma ono wartość ogromną. Wyobraź sobie, że dajesz go w prezencie znienawidzonej osobie....W białych rękawiczkach, z uśmiechem na twarzy....Po co wydawać kasę na mało finezyjne i oklepane w kryminalnych serialach metody.... Albo zostawiasz go dla siebie. Ale o tym już pisałem. Zawsze możesz go spalić. Słyszałeś, żeby ktoś spalił swojego smarta ? Masz okazję być tym pierwszym. Poczytne tabloidy na 100% zrobiły by z Ciebie bohatera. I ofiarę...
Nie wiem, czy piszę z sensem, ale mam nerwowe tiki i trochę mi to przeszkadza w obiektywnej ocenie sytuacji....W dodatku głosy, które zazwyczaj słyszę ostatnio recytują chińską instrukcję obsługi maszynki do wybielania zębów (skąd wiem, że chodzi o instrukcję skoro nie znam chińskiego?)....
Do autka dorzucam komplet kół zimowych. Tak, pro forma. Smart i tak nie zechce jeździć w zimie.
Optycznie autko nie wygląda źle. Trochę poobijane plastiki. Wnętrze...jest ładne, co oczywiście jest bez znaczenia. Nie publikuję fotki, ponieważ komornik nakleił swoją nalepkę na obiektywie. Autko można obejrzeć we Wrocławiu. Albo w dowolnym innym miejscu, w którym właśnie się zepsuło.
Szanowny Allegrowiczu. Zostałeś ostrzeżony.
|
|
Góra |
|
 |
mariuz |
#311306 Wysłany:
25 Lis 2009, 00:28; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Mariusz
Paliwo: Benzyna + LPG
Wersja: Van
Miejscowość: Konstancin-Jeziorna Rejestracja: 11 Mar 2009, Posty: 1772 Pomógł: 13
|
|
Góra |
|
 |
Gasiu |
#312267 Wysłany:
28 Lis 2009, 00:49; Temat postu: |
|
 |
Przyjaciel |
 |
Imię: Łukasz
Samochód: Panda
Silnik: 1.2 8V 69KM
Wersja: Easy
Województwo: łódzkie [E]
Miejscowość: Sieradz Rejestracja: 15 Paź 2007, Posty: 3936
|
|
Góra |
|
 |
ipIV |
#312274 Wysłany:
28 Lis 2009, 01:03; Temat postu: |
|
 |
Admin ds. technicznych forum. |
 |
Imię: Michał
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
Miejscowość: SL/SK/SZ/SZA Rejestracja: 21 Cze 2006, Posty: 13084 Pomógł: 54
|
anglik
_________________ Focus 1.0 Ecoboost 92kW & Punto Evo 1,4 16V MA 99kW@138kW & Punto II HGT Abarth 1,8 16V 96kW & Fiesta VII FL 1,0 12V Ecoboost 74kW Inne pod moją opieką: Tipo 1,4 16V 70kW Były: Punto II 5d 1,8 16V 96kW & Punto II 1,2 8V 44kW & Fiesta V 1,25 55kW
<- Ford Focus mk4 FL Trend 1,0 Ecoboost 2022 r. 
<- Fiat Punto II HGT 1,8 16V 2001 r.
<- Ford Fiesta VII FL 1,0 Ecoboost 2017 r.
<- Fiat Tipo 1,4 16V 2017 r.
<- Fiat Punto II 5d 1,8 16V 2002 r.
<- Fiat Punto Evo 1,4 MA Turbo 2010 r.
<- Ford Fiesta V 1,2 16V 2001 r.
<- Fiat Punto II 1,2 8V 2002 r. AM, B, BE, C, CE, T
|
|
Góra |
|
 |
xONx |
#312281 Wysłany:
28 Lis 2009, 01:38; Temat postu: |
|
 |
Paparazzi |
Samochód: Punto II 5d
Wersja: SX
Województwo: pomorskie [G]
Miejscowość: Gdańsk/Malbork Rejestracja: 12 Sty 2009, Posty: 3082 Pomógł: 17
|
Lukis napisał(a): http://www.allegro.pl/item827279855_nowy_fotel_fiat_500_abarth_pasazer_airbag.html można tanio wyrwać fotel od Abarth-a Szczerbol ipIV napisał(a): anglik
ale wygląda spoko 
_________________ Jest kraj, gdzie od wieków wolność ma barwę krwi Jest miasto, magia dziejów w jego murach tkwi Jest klub w tym mieście w barwach bieli i zieleni Jest wiara i tradycja której nic nie zmieni.
----
Odpowiedni ludzie mówią o tym cudzie kiedy Punta się zjeżdżają VW się kłaniają
|
|
Góra |
|
 |
buladag |
#312287 Wysłany:
28 Lis 2009, 03:05; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Województwo: Poza Polską
Miejscowość: Lake Titicaca ;) Rejestracja: 08 Sie 2007, Posty: 9203 Pomógł: 40
|
|
Góra |
|
 |
kox |
#312289 Wysłany:
28 Lis 2009, 03:12; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Croma
Silnik: 1.9 120KM mJTD
Miejscowość: SZ //\\ STA Rejestracja: 15 Sie 2007, Posty: 4866 Pomógł: 39
|
mocowanie uchwytu pasów,poduszka powietrzna...
_________________ Jest sadza - jest zabawa
|
|
Góra |
|
 |
ipIV |
#312290 Wysłany:
28 Lis 2009, 03:30; Temat postu: |
|
 |
Admin ds. technicznych forum. |
 |
Imię: Michał
Silnik: 1.8 16V 130KM
Wersja: HGT
Miejscowość: SL/SK/SZ/SZA Rejestracja: 21 Cze 2006, Posty: 13084 Pomógł: 54
|
Jeden wałek ale nada sie tylko na miejsce pasażera. Fotel angielskiego pasażera nie ma pewnie regulacji wysokości.
_________________ Focus 1.0 Ecoboost 92kW & Punto Evo 1,4 16V MA 99kW@138kW & Punto II HGT Abarth 1,8 16V 96kW & Fiesta VII FL 1,0 12V Ecoboost 74kW Inne pod moją opieką: Tipo 1,4 16V 70kW Były: Punto II 5d 1,8 16V 96kW & Punto II 1,2 8V 44kW & Fiesta V 1,25 55kW
<- Ford Focus mk4 FL Trend 1,0 Ecoboost 2022 r. 
<- Fiat Punto II HGT 1,8 16V 2001 r.
<- Ford Fiesta VII FL 1,0 Ecoboost 2017 r.
<- Fiat Tipo 1,4 16V 2017 r.
<- Fiat Punto II 5d 1,8 16V 2002 r.
<- Fiat Punto Evo 1,4 MA Turbo 2010 r.
<- Ford Fiesta V 1,2 16V 2001 r.
<- Fiat Punto II 1,2 8V 2002 r. AM, B, BE, C, CE, T
|
|
Góra |
|
 |
kox |
#312291 Wysłany:
28 Lis 2009, 03:33; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Tomasz
Samochód: Croma
Silnik: 1.9 120KM mJTD
Miejscowość: SZ //\\ STA Rejestracja: 15 Sie 2007, Posty: 4866 Pomógł: 39
|
|
Góra |
|
 |
krzy-ys |
#312302 Wysłany:
28 Lis 2009, 10:04; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Rejestracja: 19 Wrz 2009, Posty: 362
|
Buahahah, uwielbiam ludzi, którzy mają świadomość czym jeżdżą 
_________________ "Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze! Będziesz miał dwa dni wolnego."
|
|
Góra |
|
 |
Wesol |
#312306 Wysłany:
28 Lis 2009, 10:30; Temat postu: |
|
 |
Puntoświr |
 |
Imię: Patryk
Samochód: Grande Punto 5d
Silnik: 1.4 8V 77KM
Wersja: Active
Miejscowość: Mysłowice Rejestracja: 12 Paź 2008, Posty: 3002 Pomógł: 1
|
Racing  To była taka wersja ?
_________________ Fiat Grande Punto 1.4 8v - Fake Sport
|
|
Góra |
|
 |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|