Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

[ASO] NIE!!!DO!!!WIARY!!! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jaceku
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 663
Tematy: 10

Post #106686 Wysłany: 23 Mar 2008 15:07 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Widzisz, to raczej nie jest slupek. Kiedy wyjme schowek to sięgając ręką od spodu potrafie sięgnąć tak daleko, że siegam pod szybą w miejscu łączenia, tam gdzie pod szybą zaczyna się słupek i łączy sie kokpit z tym słupkiem-czyli w samym dolnym-prawym rogu pod szybą-mogę nawet włożyc tam palec odkształcajac nieco plastik słupka od spodu-ale wg mnie to raczej nie to-słupek mi sie raczej nie rusza-a dzwiek tego trzeszczenia raczej przypomina bardziej kokpit. Jestem tak nakrecony, że chyba stopniowo zaczne rozbierac w tym miejscu coraz wiecej elementów. Niestety Aso jest jakie jest i strach im to dawac do rozbiorki-jesxzcze porysuja lub zloza na szybko.

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Yoka
Moderator

Dni na forum: 682
Tematy: 25

Post #108623 Wysłany: 27 Mar 2008 22:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Generalnie to zaczne od tego, że wyprowadzony zostałem dzisiaj z równowagi przez ASO.
Dwa tygodnie temu zostawiłem swój samochód w ASO po to aby definitywnie usunięto kłopoty z instalacją gazową w moim GP. Dzisiaj byłem umówiony na odbiór swojego samochodu. Z powodów zawodowych na odóbiór przyjechałem tuż przed zamknięciem ASO. Wszystko odbywało się w miłej atmosferze i standardowym trybem...do pewnego momentu Smile
...tym momentem była chwila w której zobaczyłem swój samochód ....a bardziej zderzak na którym wprost w oczy rzucały sie duze dwa otarcia, których wcześniej nie było. "Ucieszyło" mnie to niezmiernie. od razu osobie wydającej ten samochód zwróciłem na to uwagę... w papierach sprawdziłą ona , że samochód był oddany bez zaznaczonych większych uszkodzen. A takie otarcia są dość znaczne. Nie odebrałem swojego samochodu został tam...i jutro ma być cała sprawa wyjaśniana w ASO bo dzisiaj przed zamknieciem nikogo już nie było.

Co teraz więc powinienem zrobić??
Bez dwóch zdań będę żądał naprawy zderzaka....zastanawiam się tylko wielką awanturę powinienem zrobić Very Happy ..a poważniej...porozmawiać dlaczego serwis zwraca mi samochod w takim stanie?? I dlaczego nikt wcześniej tego nie zauważył i wzywa mnie sie do odbioru kiedy samochód ma otarcia lakieru ...... zły jestem na swoje ASO....

..oki dobra wyżaliłem się

Tylko Chuckowi Norrisowi w ogóle nie psuje sie Grande Punto
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dzióbel
مدير

Imię: Zbyszek
Dni na forum: 932
Tematy: 37

Post #108678 Wysłany: 27 Mar 2008 23:16 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

u mnie pojawiły się dwa pionowe obtarcia na tylnym nadkolu ...widoczne oczywiście...

za późno zauważyłem Ekhm... coś jak by od podnosnika... w tym stylu

a no i 1,5mm odprysk na krawędzi przedniej klapy ....

tutaj to już nie wiem...mógł też walnąć kamyk w szparę...i tez mógł taką szkodę zrobić...

w sumie Yoka ekhmm czasem na forum piszemy takie anoromalne rzeczy, że CHYBA NIE ZNALEŹLIBYŚMY WŁAŚCIWEGO TEMATU ZAKŁADANEGO WĄTKU !!!! Twisted Evil

na absurdy przyjdzie nam walić głową w mur.... Crying or Very sad

Moderator

Tematy: 12

Post #108736 Wysłany: 28 Mar 2008 08:14 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Yoka

Ciekawa sprawa...

Zdradzisz nazwę ASO Question

Nie musisz oczywiście Smile

Na początku podejdź spokojnie do sprawy, być może od razu zgodzą się naprawić to czego faktycznie tam nie było a nagle się pojawiło podczas wizyty u nich.

Ostrzej możesz jakby się wyparli i nie mieli nic do powiedzenia Wink

Puntoświr

Dni na forum: 354
Tematy: 6

Post #108742 Wysłany: 28 Mar 2008 08:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Widze, ze nie jestem sam, nie tylko ja narzekam na ASO.

Moderator

Post #108743 Wysłany: 28 Mar 2008 08:32 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

pdl

Gdyby nie ASO, Fiat miałby się znacznie lepiej.

Ale w sumie ASO u konkurencji też nie jest rewelacyjne Szczerbol

Moderator

Post #108763 Wysłany: 28 Mar 2008 09:48 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nazwa....Ganinex Pszczyna.
Obiecali przetarcie usunąć Smile

Powiedziałem ze w ramach zadość uczynienia chce fiata 500 na weekend Smile

Jaco
Moderator

Post #108767 Wysłany: 28 Mar 2008 10:18 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Yoka

Hehe fajnie jakby Ci dali, zdaje się mają takiego żółtego. Pewnie 1.4 albo MJ Smile

Czyli nie robili problemu - bardzo dobrze Smile

Moderator

Post #108914 Wysłany: 28 Mar 2008 19:19 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

A więc tak.....ASO bez szemrania dokonało naprawy lakierniczej przytarcia. Smile Co do jakości tego....nie jestem w 100% zadowolony.

Co do zadość uczynienia...nie sa skorzy.....

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat